eMeczk@
Fanka BB :)
...i dodatkowo podobno rozcieńczona z wodą, tak mi ostatnio internistka zaleciłaCiepła i rozgazowana podobno, co nie zmienia faktu, że ma tyle cukru, że się nie zaśnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
...i dodatkowo podobno rozcieńczona z wodą, tak mi ostatnio internistka zaleciłaCiepła i rozgazowana podobno, co nie zmienia faktu, że ma tyle cukru, że się nie zaśnie
Najlepiej między 3 a 5 dc. Doczytałam to po fakcie, bo ja zbadalam sobie razem z progesteronem 7 dni po owu. Norma to poniżej 25 ng/ml. Dzień wcześniej nie powinno się jeść obfitej kolacji, nie wspolzyc i być wyspanym. Badanie najlepiej w godzinach porannych na czczo. U mnie wyszło 16 ng, choć 1h przed badaniem karmiłam młodego wiec chyba ok.No to mam bardzo podobnie. W sumie tych nocnych pobudek to nie liczę.
A kiedy najlepiej zbadać prolaktynę i jaki powinien być wynik który oznacza że wszystko działa jak powinno?
Ja korzystam z apki "mój kalendarzyk" korzystam od kilku lat i nawet dobrze prognozuje owulacje i @ i można dodawać fajne opcje jak objawy, nastroje, temp. Leki i testy a jak zapisujesz starania to pojawia sięGdzieś to sobie zapisujecie? Macie jakąś apke?
Ja mam ten. Czasami tylko zmieniam dzień owulacji bo wylicza mi dzień wcześniej niż pokazują testyGdzieś to sobie zapisujecie? Macie jakąś apke?
Przede wszystkim nie wolno cwiczyc przed i pic alkoholuNajlepiej między 3 a 5 dc. Doczytałam to po fakcie, bo ja zbadalam sobie razem z progesteronem 7 dni po owu. Norma to poniżej 25 ng/ml. Dzień wcześniej nie powinno się jeść obfitej kolacji, nie wspolzyc i być wyspanym. Badanie najlepiej w godzinach porannych na czczo. U mnie wyszło 16 ng, choć 1h przed badaniem karmiłam młodego wiec chyba ok.
Te go używamJa korzystam z apki "mój kalendarzyk" korzystam od kilku lat i nawet dobrze prognozuje owulacje i @ i można dodawać fajne opcje jak objawy, nastroje, temp. Leki i testy a jak zapisujesz starania to pojawia się ❤
Mi bardzo podpasowała Ovia i jestem z niej najbardziej zadowolonaJa korzystam z apki "mój kalendarzyk" korzystam od kilku lat i nawet dobrze prognozuje owulacje i @ i można dodawać fajne opcje jak objawy, nastroje, temp. Leki i testy a jak zapisujesz starania to pojawia się ❤