reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Aaaa... to takie buty [emoji23][emoji23]
Dzięki! Bo za chiny nie wiedziałam że można tak [emoji23] No ok A kiedy wiesz że jest owu jak ta kreska testową jest najwyrazniejsza? Bo tu dziewczyny pisały że od kreski do owu jest jakieś 24-36 h. Nie wiem już nic.. [emoji23][emoji23][emoji23] Albo jestem tempa jak stary nóż.. [emoji85][emoji23]
Kilkasz długo na dzień, później test owulacyjny i wybierasz czy dodatni czy ujemny. Też niedawno to odkryłam [emoji6]Zobacz załącznik 1066792Zobacz załącznik 1066794

reklama
Cześć dziewczyny.
Dzisiaj miałam ciężki dzień w pracy, ale na szczęście już po :)
Dzisiejsze objawy:
-kłucie w piersiach, tam gdzie sutki.
-ból/ łaskotanie w żołądku i czułam, że zwymiotuje, ale na szczęście tak się nie stało:D
-delikatne pobolewanie jajnika
-ból kości
-senność
Jeśli @ przyjdzie, to ja już nigdy nie uwierzę żadnym objawom:D

Aaaa... to takie buty [emoji23][emoji23]
Dzięki! Bo za chiny nie wiedziałam że można tak [emoji23] No ok A kiedy wiesz że jest owu jak ta kreska testową jest najwyrazniejsza? Bo tu dziewczyny pisały że od kreski do owu jest jakieś 24-36 h. Nie wiem już nic.. [emoji23][emoji23][emoji23] Albo jestem tempa jak stary nóż.. [emoji85][emoji23]
Zaznaczam wtedy kiedy jest pozytywny. Ja już parę miesięcy testuje i wiem że mam owu 19dc. Więc zawsze przytulanki mam co dwa dni a w dni płodne pamiętam żeby przytulanki były 18,19,20 [emoji846] i planuje cały miesiąc pod te dni [emoji23]

Dobranoc wszystkim :)
Ja dzisiaj uciekam wcześniej bo ukochany wcześniej z pracy wrocil :)
Czeka mnie prysznic i później masaż.
Zauważyłam ze piersi robia sie ciezsze i szczypia, to chyba dobrze.
Do okresu zostaly 3 dni i mam nadzieje ze go nie zobaczę :)

reklama
Mam głupie pytanie, ale nie daje mi to spokoju.
Robiłam test ciążowy i w miejscu gdzie powinna być kreska nie widać jej, ale patrząc od spodu w tym miejscu jest test zabarwiony na różowo. O co chodzi?
Do @ jeszcze 2 tygodnie około.

Do góry