reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Aaaa... to takie buty [emoji23][emoji23]
Dzięki! Bo za chiny nie wiedziałam że można tak [emoji23] No ok A kiedy wiesz że jest owu jak ta kreska testową jest najwyrazniejsza? Bo tu dziewczyny pisały że od kreski do owu jest jakieś 24-36 h. Nie wiem już nic.. [emoji23][emoji23][emoji23] Albo jestem tempa jak stary nóż.. [emoji85][emoji23]
Kilkasz długo na dzień, później test owulacyjny i wybierasz czy dodatni czy ujemny. Też niedawno to odkryłam [emoji6]Zobacz załącznik 1066792Zobacz załącznik 1066794

reklama
Cześć dziewczyny.
Dzisiaj miałam ciężki dzień w pracy, ale na szczęście już po :)
Dzisiejsze objawy:
-kłucie w piersiach, tam gdzie sutki.
-ból/ łaskotanie w żołądku i czułam, że zwymiotuje, ale na szczęście tak się nie stało:D
-delikatne pobolewanie jajnika
-ból kości
-senność
Jeśli @ przyjdzie, to ja już nigdy nie uwierzę żadnym objawom:D

Aaaa... to takie buty [emoji23][emoji23]
Dzięki! Bo za chiny nie wiedziałam że można tak [emoji23] No ok A kiedy wiesz że jest owu jak ta kreska testową jest najwyrazniejsza? Bo tu dziewczyny pisały że od kreski do owu jest jakieś 24-36 h. Nie wiem już nic.. [emoji23][emoji23][emoji23] Albo jestem tempa jak stary nóż.. [emoji85][emoji23]
Zaznaczam wtedy kiedy jest pozytywny. Ja już parę miesięcy testuje i wiem że mam owu 19dc. Więc zawsze przytulanki mam co dwa dni a w dni płodne pamiętam żeby przytulanki były 18,19,20 [emoji846] i planuje cały miesiąc pod te dni [emoji23]

Dobranoc wszystkim :)
Ja dzisiaj uciekam wcześniej bo ukochany wcześniej z pracy wrocil :)
Czeka mnie prysznic i później masaż.
Zauważyłam ze piersi robia sie ciezsze i szczypia, to chyba dobrze.
Do okresu zostaly 3 dni i mam nadzieje ze go nie zobaczę :)

reklama
Mam głupie pytanie, ale nie daje mi to spokoju.
Robiłam test ciążowy i w miejscu gdzie powinna być kreska nie widać jej, ale patrząc od spodu w tym miejscu jest test zabarwiony na różowo. O co chodzi?
Do @ jeszcze 2 tygodnie około.

Do góry