reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
U mnie 11dc, nie wiem kiedy będzie owulacja, bo moje cykle sa nieregularne, w poniedzialek idę na monitoring, zobaczymy czy rosnie jakis pecherzyk, mam nadzieję...dzialamy od dzisiaj i jestem dobrej mysli
Ja mam dzis 12 dc takze idziemy podobnie ;) wczoraj na wizycie pecherzyk 15 mm.. ja nie wiem co sie dzieje, ze co miesiac sa pecherzyki i nic :(

Wiecie co ? Normalnie az mi sie plakac zechcialo :) ahh te hormony i mozg.... dzis przerwa a mi sie tak chceee. Ahh... trzeba zacisnac posladki i sobie drineczka strzelic :) Niby przed owu cera sie poprawia. U mnie na odwrot. Tak mi ryjek wyawalilo ze szok ! Dobrze ze jestescie :) przynajmniej jest sie komu wygadac :) stary to by na mnie sis glupio patrzyl a przyjaciolka daleko i tez nis wiadomo czy nie w ciazy. Ale uparciuch nie chce sprawdzic a prawie 2 tyg po terminie @, no chhba ze mi nie mowi zeby mnie nie zdołowac . A ja sie bardziej denerwuje niz ona. Jeszcze ją blizna po cc dzis ciagnie. Zeby to nie bylo 330 km to bym sama ją za wlosy zaciagnela do gina....
Z cerą przed owu mam tak samo :) Kiedyś jak byłam nastolatką wywalało mnie na twarzy przed @, teraz jak jestem dorosła wywala mnie na owu 😂

reklama
Ej laski pomzcie! Pisałam że bede miala dzisiaj testy [emoji23][emoji23][emoji23] I przyszły. Oczywiście zrobiłam dzisiaj sobie tak na próbę by zobaczyć jak to działa. Dziś 10dc dopiero A na teście już pojawił się bladzioch[emoji16] Jak mam interpretować ten wynik? Jak Jet wtedy kiedy kreska jest najbardziej wyraźna czy jak? Głupia baba, kupiła i nie wie jak używać [emoji16][emoji23][emoji23]

Do góry