reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ej laski pomzcie! Pisałam że bede miala dzisiaj testy [emoji23][emoji23][emoji23] I przyszły. Oczywiście zrobiłam dzisiaj sobie tak na próbę by zobaczyć jak to działa. Dziś 10dc dopiero A na teście już pojawił się bladzioch[emoji16] Jak mam interpretować ten wynik? Jak Jet wtedy kiedy kreska jest najbardziej wyraźna czy jak? Głupia baba, kupiła i nie wie jak używać [emoji16][emoji23][emoji23]
Bledzioch to wynik negatywny. Jesteś pewnie przed owu. Kreska testowa musi być równie mocna lub nawet mocniejszą nic kontrolna:).
Rób codziennie o tej samej porze i szybko sama zobaczysz różnice :)

Ok ok. Właśnie to chciałam wiedzieć [emoji4] Nie no ja myślę że do jak to jeszcze z tydzień Ale ciekawość dziś wzięła górę [emoji23][emoji23] To czyli jak jest kreska mega mocna nawet mocniejsza od kontrolnej to wtedy jak będzie po.jakims czasie czy jak?
Sorki że tak pytam Ale nie robiłam tego nigdy [emoji16]
Bledzioch to wynik negatywny. Jesteś pewnie przed owu. Kreska testowa musi być równie mocna lub nawet mocniejszą nic kontrolna:).

Moje wyglądają tak. Głupota bo zabrakło mi pasków i zaczęłam robić z innej firmy. Sama nie wiem jak to interpretować. Wygląda jakby owu była 5ego ale co z dzisiejszym ? Dzisiaj 17dc..

Załączniki

• IMG_20200110_220609.jpg
    IMG_20200110_220609.jpg
    716,8 KB · Wyświetleń: 91
Ok ok. Właśnie to chciałam wiedzieć [emoji4] Nie no ja myślę że do jak to jeszcze z tydzień Ale ciekawość dziś wzięła górę [emoji23][emoji23] To czyli jak jest kreska mega mocna nawet mocniejsza od kontrolnej to wtedy jak będzie po.jakims czasie czy jak?
Sorki że tak pytam Ale nie robiłam tego nigdy [emoji16]
Od momentu kreski 24-36h do uwolnienia komórki jajowej. Więc na pewno warto się przytulać w dzień testu i na kolejny dzień :)

Ej laski pomzcie! Pisałam że bede miala dzisiaj testy [emoji23][emoji23][emoji23] I przyszły. Oczywiście zrobiłam dzisiaj sobie tak na próbę by zobaczyć jak to działa. Dziś 10dc dopiero A na teście już pojawił się bladzioch[emoji16] Jak mam interpretować ten wynik? Jak Jet wtedy kiedy kreska jest najbardziej wyraźna czy jak? Głupia baba, kupiła i nie wie jak używać [emoji16][emoji23][emoji23]
Tak to mniej więcej wygląda. Ostatni to pozytywny. Czyli w ciągu 12-36 godzin będzie owu. A przynajmniej tak na opakowaniu piszą [emoji6]
IMG_20190925_122047.jpeg

reklama
Do góry