reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja mam dzis 12 dc takze idziemy podobnie ;) wczoraj na wizycie pecherzyk 15 mm.. ja nie wiem co sie dzieje, ze co miesiac sa pecherzyki i nic :(
Mam to samo.. chociaz do niedawna to i pęcherzyków nawet nie bylo, czyli nie bylo owulacji. Nawet w jednym cyklu z clo nic nie uroslo. Pomógł mi chyba inofem

reklama
Ja uzywam kalendarzyka bella, a od kilku dni aplikacji Ovy, ale nie jest dostepna w jezyku PL. Kupilam termometr owulacyjny i na opakowaniu bylo wlasnie napisane o tej apce

Mam to samo.. chociaz do niedawna to i pęcherzyków nawet nie bylo, czyli nie bylo owulacji. Nawet w jednym cyklu z clo nic nie uroslo. Pomógł mi chyba inofem
Ja mam co miesiac normalnie ale biore dostinex na obnizenie prolaktyny.. nie wiem czemu sie teraz nie udaje.. w listopadzie przeszlam biochemiczna i teraz totalnie sie gubie :( czuje sie bezradna :(

Ja mam hormony wszystkie w normie.. i tez od kilku miesiecy cisza. W poniedziałek Zobaczymy co powie mi moja Pani doktor, zastanawiam sie czy nie siegnac porady innego lekarza, chociaż naprawde mam do mojej zaufanie i wierze ze nam pomoze, poza tym ma super opinie i wiem, ze wielu kobietom pomogla zajsc w ciaze

Wiecie co mnie zaskoczyło przed chwila? Byłam w toalecie i przy podcieraniu śluz jak płodny.... a przecież dzisiaj powinna być @....i nie ma...
Co robić pomóżcie...??? 😭
Wszystko się popierdzielilo czy jak? 😭

reklama
Ja też właśnie mam ta apka już kilka lat Ale nie wiedziałam że można tam owulacje zmienić?! I wtedy dzień-tez się automatycznie przesowa ?
Kilkasz długo na dzień, później test owulacyjny i wybierasz czy dodatni czy ujemny. Też niedawno to odkryłam [emoji6]
Screenshot_20200110-225255.jpeg
Screenshot_20200110-225307.jpeg

Do góry