reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Mnie przeraża to że nie została tu żadna dziewczyna oprócz mnie z tych które były od początku na grupie [emoji23]

A może jednak któraś jest tylko się nie udziela ? :D
Ja zaczęłam w styczniu czytać, bo tak też się starać zaczęliśmy, ale napisałam chyba w marcu dopiero 😉

Cześć dziewczyny 😁
Podgladalam Was przez ostatnie 2 miesiące i postanowiłam, że napisze w końcu 😊
W ostatnim cyklu stosowalam się niemal do wszystkich Waszych wskazówek 😁 i w poniedziałek rano zobaczyłam na teście piękne 2 kreseczki 😍😍
Dziękuję Wam bardzo za te ananasy, morele, migdały i testy owu 😁
Życzę Wam wszystkim żeby udało się jak najszybciej. 🍍🍍🍍
Gratuluje!! ❤️
a teraz proszę mi pięknie wytłumaczyć o co chodzi z tymi płodnym smakołykami 🤣 może mi tez pomogą 😎😎😎

Zawsze miałam takie jazdy. To i tak odkąd biorę Pregnyl i dupka od końca okresu do owulacji nie krwawię a krwawilam, i w miarę jest dobrze od owu do okresu potem. Zdarza się tak że dopiero 8-9 od owu dostaje okres, a tak to czysto, nic nie plamie. A w tym cyklu to koszmar. Dzień po iwu i ja plamienia i tak do dzisiaj
Mam to samo 😞 czym to może być spowodowane?? 6 dni po owi lekka krew, do tej pory cały czas plamienia i czekam na @....

Dziewczyny nie wytrzymałam i poszłam dziś na betę. Babka, która pobierała krew tylko mnie wkurzyła. Dzisiaj mam 32dc. Stymulacja lamettą. Tydzień temu byłam na monitoringu cyklu. Lekarz powiedział, że jest grube endometrium i dużo ciałka żółtego co pozwala mieć dużą nadzieje na powodzenie. Kazał brać dwa razy dziennie progesteron. Pierwszą ciążę też miałam podtrzymywaną. Co prawda kazał zrobić mi betę dopiero w sobotę czyli w 35dc, ale nie wytrzymałam. Cykle mam zazwyczaj 32-max 35 dniowe. Z tym, że zawsze od ok29dc miałam plamienia, które teraz nie wystąpiły. Cycki bolą, jajnik pobolewa... Odrzuca od mojego czerwonego wina(!). To ju 3 lata jak się staramy... Babka, ktora obierała krew bez sensu się dopytywała mnie o wszystko i komentowała. Tzn kiedy powinnam mieć miesiaczkę itp. Jak jej powiedziałam, że dzisiaj to powiedziała, że to jest bez sensu badanie i na pewno nic nie wyjdzie bo nawet jeśli to za wcześnie... Poryczałam się tylko :( Czy to na prawdę za wcześnie na betę? W tabelkach wyniki są już od 3 tygodnia...
Ja na bete też pobiegłam bardzo wcześnie. Dzień po spodziewanym terminie. 😊 Nie było za wcześnie wynik bety 227 😍
Nie ma co się przejmować. Mam nadzieję, że mimo wszystko zrobiłaś badanie?

Gratuluje!! ❤
a teraz proszę mi pięknie wytłumaczyć o co chodzi z tymi płodnym smakołykami 🤣 może mi tez pomogą 😎😎😎
Dziękuję ❤
Nie wiem czy to rzeczywiście pomogło, ale cały cykl mocno wierzyłam w to, że pomoże 🤣
Dziewczyny tutaj dużo pisały o ananasie. Ja jadlam go w sumie od początku cyklu do mniej wiecej 8 dnia po owulacji (robiłam smoothie). Wino czerwone pomogło na romantyczne wieczory. 😈
Morele i migdały jadłam na przekąskę.
Dzięki testom owulacyjnym dowiedziałam się, że owu miałam przesuniętą na 18dc przy cyklach 30 dniowych. Więc ja wszystko polecam 😄😄😄 i trzymam za Was mocno kciuki ✊✊

Ja na bete też pobiegłam bardzo wcześnie. Dzień po spodziewanym terminie. 😊 Nie było za wcześnie wynik bety 227 😍
Nie ma co się przejmować. Mam nadzieję, że mimo wszystko zrobiłaś badanie?
oczywiście, że zrobilam :) Czekam na wynik... Ale strasznie sie martwie że znowu nic z tego :(

reklama
Do góry