reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Gratulacje! Piękne krechy😊 a który to dc?

Ja bym nie wytrzymała do weekendu😅 podziwiam Twoją cierpliwość

Jakaś nawiedzona baba. Jeszcze nigdy nie spotkałam się z tym, żeby przy pobieraniu krwi ktokolwiek o takie rzeczy dopytywał, przede wszystkim to nie jej sprawa. Masz prawo robić sobie badania jakie chcesz i kiedy chcesz. A beta w dniu spodziewanej to wcale nie za wcześnie. Dziewczyny tu niejednokrotnie robiły jeszcze przed terminem @ i beta wychodziła pozytywna. Więc się nie przejmuj bo nie warto😊

U mnie 32 dc. Cykle mam 31 dniowe. Trochę jestem zaskoczona intensywnością bo liczyłam raczej na cień cienia :D

reklama
Zawsze miałam takie jazdy. To i tak odkąd biorę Pregnyl i dupka od końca okresu do owulacji nie krwawię a krwawilam, i w miarę jest dobrze od owu do okresu potem. Zdarza się tak że dopiero 8-9 od owu dostaje okres, a tak to czysto, nic nie plamie. A w tym cyklu to koszmar. Dzień po iwu i ja plamienia i tak do dzisiaj
Kurde! No musi być jakaś tego przyczyna.. 😣🤔

Tzn super, bo to znaczy że się udało, ale jakoś tak głupio zostać samej [emoji23]

Mnie przeraża to że nie została tu żadna dziewczyna oprócz mnie z tych które były od początku na grupie [emoji23]

A może jednak któraś jest tylko się nie udziela ? :D
Jeszcze ja jestem 😉 byłam na tej grupie z rok temu 😉. Ale nie tracmy wiary.
U mnie w ogóle to pojawiły się ZAJADY , już nie pamiętam kiedy je miałam a biorę tylko suplementy I raczej dobrze się odzywiam i dużo spaceruje. Dziwne to

Ja też tak miałam w dniu spodziewanej miesiączki, ból brzucha i pleców jak w okres, musiałam wziąć nurofen i tak przez kilka dni. Ciąże wykluczyłam dlatego brałam tabletki, bo ból był identyczny jak w okres, ciągle myślałam, że "to już", a po kilku dniach dwie kreski, więc dopóki nie ma okresu to jest szansa.
Ogólnie dzisiaj 33dc, test rano biały, ale ten różowy śluz też zniknął, nie pojawiła się @ [emoji29] miałam zapas Nordtestow i codziennie je robiłam, ale pojadę dzisiaj do miasta po inne, bo o nich słyszę skrajnie przeciwne opinie, jedne dziewczyny piszą, że najszybciej pokazywały 2 kreski, inne że jako ostatnie przy bardzo wysokiej becie.

reklama
Hej dziewczyny jestem tu nowa ale przeczytalam wszystko od poczatku. Ja bede rozpoczynala drugi cykl staran, myslalam ze udalo sie w 1 mialam 10 pozytywnych testow a teraz pokazuje negatywny wynik takze zostalo mi czekac na @ I zaczac starania od nowa. Gratuluje wszytskim ktorym sie udalo😘😘😘😘😘

Do góry