reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Potestuj tak i tak. U mnie w udanym cyklu przytulanki były codziennie przez 1,5tyg ale po poronieniu nie miałam ochoty i staraliśmy się co 2 dni i nic z tego nie wyszło wiec teraz wrócimy do starego schematu - codziennie.
Okej :) teraz mam właśnie okres także zobaczę jak mi przyda testy co one wykażą w jaki dzień faktycznie ta owulacja jest. Mam nadzieję że maksymalnie do końca roku uda mi sie zajść w ciążę.

reklama
@Motylekkk pregna nie pomaga zajść w ciążę, to są tylko witaminy i kwas foliowy który powinno się brać kilka miesięcy przed zajściem
Ojej, Przykro mi. A co ile ❤️ z partnerem? W dni plodne? Codziennie czy robisz przerwy. Bo tutaj też sa różne opinie.
Zaczynamy kilka dni przed owu i z 2/3 dni po owu kończymy czyli załapuje się na teoretycznie cały okres płodny gdzie ❤ sa codziennie a potem to już jak jest ochota bo przeważnie po takim maratonie odpoczywamy parę dni 😂

Zaczynamy kilka dni przed owu i z 2/3 dni po owu kończymy czyli załapuje się na teoretycznie cały okres płodny gdzie ❤ sa codziennie a potem to już jak jest ochota bo przeważnie po takim maratonie odpoczywamy parę dni 😂
Wiem o co chodzi, bo my jak❤️codziennie przed dłuższy czas to wtedy też jest chwila przerwy. 😂 Myślałam ze szybko zajde w ciążę tym bardziej że antykoncepcyjni nie stosowałam a tutaj jednak nici. 4 miechy to dla mnie bardzo dużo wbrew pozorom.

Witam jestem tu nowa.
Okres miałam 10 kwietnia teraz powinnam mieć 7 kwietnia. 7 kwietnia (wczoraj) miałam plamienie a dzisiaj pobolewa mnie lewy jajnik czy to może być ciąża?

Witam jestem tu nowa.
Okres miałam 10 kwietnia teraz powinnam mieć 7 kwietnia. 7 kwietnia (wczoraj) miałam plamienie a dzisiaj pobolewa mnie lewy jajnik czy to może być ciąża?
7 maja wczoraj powinnaś mieć? Jeżeli plamienie Ci sie powtórzy i będzie obfite i conajmniej 4 to będzie okres. A jeżeli plamienie będzie chwilowe, różowe badz brązowe to jest bardzo możliwe ze to właśnie ciąża. Poczekaj 3 dni i potem zrób test.

7 maja wczoraj powinnaś mieć? Jeżeli plamienie Ci sie powtórzy i będzie obfite i conajmniej 4 to będzie okres. A jeżeli plamienie będzie chwilowe, różowe badz brązowe to jest bardzo możliwe ze to właśnie ciąża. Poczekaj 3 dni i potem zrób test.
A starałaś się o ciążę?, współżyłas w dni płodne bez zabezpieczenia?

reklama
Do góry