reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Potestuj tak i tak. U mnie w udanym cyklu przytulanki były codziennie przez 1,5tyg ale po poronieniu nie miałam ochoty i staraliśmy się co 2 dni i nic z tego nie wyszło wiec teraz wrócimy do starego schematu - codziennie.
Okej :) teraz mam właśnie okres także zobaczę jak mi przyda testy co one wykażą w jaki dzień faktycznie ta owulacja jest. Mam nadzieję że maksymalnie do końca roku uda mi sie zajść w ciążę.

reklama
@Motylekkk pregna nie pomaga zajść w ciążę, to są tylko witaminy i kwas foliowy który powinno się brać kilka miesięcy przed zajściem
Ojej, Przykro mi. A co ile ❤️ z partnerem? W dni plodne? Codziennie czy robisz przerwy. Bo tutaj też sa różne opinie.
Zaczynamy kilka dni przed owu i z 2/3 dni po owu kończymy czyli załapuje się na teoretycznie cały okres płodny gdzie ❤ sa codziennie a potem to już jak jest ochota bo przeważnie po takim maratonie odpoczywamy parę dni 😂

Zaczynamy kilka dni przed owu i z 2/3 dni po owu kończymy czyli załapuje się na teoretycznie cały okres płodny gdzie ❤ sa codziennie a potem to już jak jest ochota bo przeważnie po takim maratonie odpoczywamy parę dni 😂
Wiem o co chodzi, bo my jak❤️codziennie przed dłuższy czas to wtedy też jest chwila przerwy. 😂 Myślałam ze szybko zajde w ciążę tym bardziej że antykoncepcyjni nie stosowałam a tutaj jednak nici. 4 miechy to dla mnie bardzo dużo wbrew pozorom.

Witam jestem tu nowa.
Okres miałam 10 kwietnia teraz powinnam mieć 7 kwietnia. 7 kwietnia (wczoraj) miałam plamienie a dzisiaj pobolewa mnie lewy jajnik czy to może być ciąża?

Witam jestem tu nowa.
Okres miałam 10 kwietnia teraz powinnam mieć 7 kwietnia. 7 kwietnia (wczoraj) miałam plamienie a dzisiaj pobolewa mnie lewy jajnik czy to może być ciąża?
7 maja wczoraj powinnaś mieć? Jeżeli plamienie Ci sie powtórzy i będzie obfite i conajmniej 4 to będzie okres. A jeżeli plamienie będzie chwilowe, różowe badz brązowe to jest bardzo możliwe ze to właśnie ciąża. Poczekaj 3 dni i potem zrób test.

7 maja wczoraj powinnaś mieć? Jeżeli plamienie Ci sie powtórzy i będzie obfite i conajmniej 4 to będzie okres. A jeżeli plamienie będzie chwilowe, różowe badz brązowe to jest bardzo możliwe ze to właśnie ciąża. Poczekaj 3 dni i potem zrób test.
A starałaś się o ciążę?, współżyłas w dni płodne bez zabezpieczenia?

reklama
Do góry