reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Jestem w ciąży!!!!! Aaaaaaaa 🙈😆😅😁😍💞❤❤❤❤ Cała się trzęse, muszę się uspokoić. Wdech, wydech. Czułam to 😅
Na dziś miałam termin okresu, a tu takie cudo :
Tylko nie mieszczę się nawet w pierwszym tygodniu 🤔 dziwne te normy 🙄
Zobacz załącznik 1115122

Też taką miałam także spokojnie :) Kobieta to nie schemat, do który można dopasować do liczb ;) spokojnie

Nie ma nawet opcji żeby zrobić bete w 1-2 tygodniu więc z dupy te normy. Nie stresuj się. Sprawdź przyrost w środę, na pewno będzie wszystko dobrze!
Dziękuję! ❤️ W ogóle mój narzeczony już wie od ciąży od samego początku. Bo wyleciałam z łazienki z delikatną kreską mu pokazać 😆 i pytał czy to pewne na 100% czy trzeba ostrożnie podchodzić. Powiedziałam mu, że tylko badanie krwi prawdę powie no będzie czarno na białym. Zrobiłam betę i teraz to już nic z tego nie wiem bo nie mam czarno na białym 🙈😅😂

Dziękuję! ❤ W ogóle mój narzeczony już wie od ciąży od samego początku. Bo wyleciałam z łazienki z delikatną kreską mu pokazać 😆 i pytał czy to pewne na 100% czy trzeba ostrożnie podchodzić. Powiedziałam mu, że tylko badanie krwi prawdę powie no będzie czarno na białym. Zrobiłam betę i teraz to już nic z tego nie wiem bo nie mam czarno na białym 🙈😅😂

Gratuluje szczerze :) Ciesze się bardzo.

A chłop oby w sufit nie przydzwonił z tej radochy ;)

Dziękuję! ❤ W ogóle mój narzeczony już wie od ciąży od samego początku. Bo wyleciałam z łazienki z delikatną kreską mu pokazać 😆 i pytał czy to pewne na 100% czy trzeba ostrożnie podchodzić. Powiedziałam mu, że tylko badanie krwi prawdę powie no będzie czarno na białym. Zrobiłam betę i teraz to już nic z tego nie wiem bo nie mam czarno na białym 🙈😅😂
Powtorz betę w srode jesli dzis robilas pierwsza ;) ważne aby byl przyrost

Jestem w ciąży!!!!! Aaaaaaaa 🙈😆😅😁😍❤️💞❤️❤️❤️❤️ Cała się trzęse, muszę się uspokoić. Wdech, wydech. Czułam to 😅
Zobacz załącznik 1115122
Gratulacje! 🥰 Dziwne te normy rzeczywiście. Ciąża nie zaczyna się od bety 202 😂

Jestem w ciąży!!!!! Aaaaaaaa 🙈😆😅😁😍❤️💞❤️❤️❤️❤️ Cała się trzęse, muszę się uspokoić. Wdech, wydech. Czułam to 😅
Zobacz załącznik 1115122

Tak czułam że jesteś!!! 🥳😍
Kochana przeogormnie gratulacje! Oby teraz czekało Cię 9 nudnych i spokojnych miesięcy! Moglabys napisać w którym dc i ile dpo jesteś? :D normy bety w Twoim laboratorium są dziwne.... od kiedy beta u ciężarnej zaczyna się od 200? 🤭

To zależy od tego czy byłaś w pracy 1,2,3. Czyli wszystko rozgrywa się tak naprawdę o to, żebyś nie pracowała ani jedną godzinę na nowym etacie.
Lekarze dają L4 wstecz. Moja koleżanka nawet dostała na ten dzień w którym była cały dzień w pracy. Po prostu poszła do lekarza dopiero po pracy 😁
Jutro mam wizytę u gin. Piątek sobota niedziela było wolne więc są mi l4 jedynie za dzisiaj i do przodu.. Wątpię że to coś zmieni..

reklama
Do góry