reklama
rossig
Fanka BB :)
To weź od internisty na przeczekanie. Wystawi Ci przez telefon z datą odpowiednią czyli od dziśJutro mam wizytę u gin. Piątek sobota niedziela było wolne więc są mi l4 jedynie za dzisiaj i do przodu.. Wątpię że to coś zmieni..
M
madziejkaa359
Gość
Dziewczyny... byłam dzisiaj u ginekologa. Cala ta atmosfera w przychodni I moje nakrecenie sprawiły że tak się zdenerwowałam że nie zadałem ani jednego pytania. Robie testy owulacyjne od 6 dni, dzisiaj 15dc przy cyklach 30/32 dni. Wszystkie testy owu negatywne A Pani Doktor mówi, że na prawym jajnika coś rak jakby pekniety pecherzyk bo ukrwienie takie typowe jak dla peknietego... I że zwiekszamy dawkę metformaxu i dalej brac inofolic, ewentualnie w 25/27 dniu cyklu zrobić sobie progesteron. Laski może ja jestem głupia ale nie powiedziała mi nic więcej, nie wiem co mam myśleć i jak to wszystko poskładać
Kallinea90
Nie stresuj się tym , bądź spokojna. Jak nie masz żadnego plamienie ani krwawienia to wszystko się dobrze rozwija. Ja jak bym w ciąży to w ogóle żadnej bety nie robiłam nawet nie wiedziałam że coś takiego jest , i mam zdrowa córkęA te wartości są identyczne w mIu/ml? W sensie tak samo ważne? Czemu jedna diagnostyka ma ciążę od 5, a druga od 200
Kelikla
No to mi może już jutro gin da wstecz l4. Ale prawnik mi mówił że to nic raczej nie da. Więc nastawiam się na najniższą krajową ciężko jest mi to przeboleć bo dbałam o to i starałam się żeby mieć w ciąży spokójTo weź od internisty na przeczekanie. Wystawi Ci przez telefon z datą odpowiednią ☺ czyli od dziś
rossig
Dziś 28 dc, 13 dpo. Dziś według aplikacji miałam dostać okres. Cykle miałam takie 27-30 dni.Tak czułam że jesteś!!!
Kochana przeogormnie gratulacje! Oby teraz czekało Cię 9 nudnych i spokojnych miesięcy! Moglabys napisać w którym dc i ile dpo jesteś? normy bety w Twoim laboratorium są dziwne.... od kiedy beta u ciężarnej zaczyna się od 200?
Bardzo Wam wszystkim dziękuję jesteście przekochane. Każda z Was
HappyBabyMama
Jestem w ciąży!!!!! Aaaaaaaa Cała się trzęse, muszę się uspokoić. Wdech, wydech. Czułam to
Na dziś miałam termin okresu, a tu takie cudo :
Tylko nie mieszczę się nawet w pierwszym tygodniu dziwne te normy
Zobacz załącznik 1115122
Ale pięknie !!!!!! Gratki
M
madziejkaa359
Gość
Gratulacje, trzymajcie się zdrowo i dużo spokoju w tym zwariowanym czasie!Jestem w ciąży!!!!! Aaaaaaaa ❤❤❤❤❤ Cała się trzęse, muszę się uspokoić. Wdech, wydech. Czułam to
Zobacz załącznik 1115122
bleucoco
Mi też nigdy testy owu nie wychodziły a owu miałamDziewczyny... byłam dzisiaj u ginekologa. Cala ta atmosfera w przychodni I moje nakrecenie sprawiły że tak się zdenerwowałam że nie zadałem ani jednego pytania. Robie testy owulacyjne od 6 dni, dzisiaj 15dc przy cyklach 30/32 dni. Wszystkie testy owu negatywne A Pani Doktor mówi, że na prawym jajnika coś rak jakby pekniety pecherzyk bo ukrwienie takie typowe jak dla peknietego... I że zwiekszamy dawkę metformaxu i dalej brac inofolic, ewentualnie w 25/27 dniu cyklu zrobić sobie progesteron. Laski może ja jestem głupia ale nie powiedziała mi nic więcej, nie wiem co mam myśleć i jak to wszystko poskładać
reklama
Saneatsui
98 w dniu okresu to spoko beta teraz czekamy na piękny przyrost gratulacje.Jestem w ciąży!!!!! Aaaaaaaa Cała się trzęse, muszę się uspokoić. Wdech, wydech. Czułam to
Zobacz załącznik 1115122
A tymi normami się nie sugeruj bo Jakie S takie z dupy ;p poza tym patrzy się nie na wysokość tylko na przyrost