reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Też mnie to dziwi. A na grudniowych mamach conajmniej kilka dziewczyn jest takich [emoji848]
Doskonale Cię rozumiem. Ja czytając te forum dopiero zobaczyłam ile małżeństw ma nieplanowane dzieci. Szok.
Jeszcze rozumiem jak mają naście lat i jest wpadka. Bo to młode, niedoświadczone, i hormony buzują, ale para która ma dzieci, jest po 30stce i pisze, że dziecko wpadka to dla mnie dziwne zawsze [emoji1745]

reklama
A co jeśli 1,2,3 maj wypada na weekend a będę miała l4 od dzisiaj?
To zależy od tego czy byłaś w pracy 1,2,3. Czyli wszystko rozgrywa się tak naprawdę o to, żebyś nie pracowała ani jedną godzinę na nowym etacie.
Lekarze dają L4 wstecz. Moja koleżanka nawet dostała na ten dzień w którym była cały dzień w pracy. Po prostu poszła do lekarza dopiero po pracy 😁

To super że jest nas więcej z tym terminem @
Co do testów bo też je robiłam i na mnie nie zadziałały bo czasem myśli mam różne może mam już cykle bezowulacyjne bo tez często między okresami plamie A może po prostu po tych cc trudno zajść. Kochane A jak z seksem u was? Codziennie w okolicach owulacji ?

Jestem w ciąży!!!!! Aaaaaaaa 🙈😆😅😁😍❤️💞❤️❤️❤️❤️ Cała się trzęse, muszę się uspokoić. Wdech, wydech. Czułam to 😅
Na dziś miałam termin okresu, a tu takie cudo :
Tylko nie mieszczę się nawet w pierwszym tygodniu 🤔 dziwne te normy 🙄
IMG_20200504_151220.png

Spokojnie, niektóre tu miały i 13 bete w dniu okresu :)
Jestem w ciąży!!!!! Aaaaaaaa [emoji85][emoji38][emoji28][emoji16][emoji7][emoji3590][emoji179][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590] Cała się trzęse, muszę się uspokoić. Wdech, wydech. Czułam to [emoji28]
Na dziś miałam termin okresu, a tu takie cudo :
Tylko nie mieszczę się nawet w pierwszym tygodniu [emoji848] dziwne te normy [emoji849]
Zobacz załącznik 1115122

Hej dziewczyny. Dzisiaj wizyta u gina. Mam 17 dc. Zawsze ok. 19 dc brałam Pregnyl a tu jakoś dziwnie , mam wrażenie że już po dniach płodnych i albo była owu albo pęcherzyk przerośnięty :( boje się jak cholera tej wizyty bo tak bym chciała mieć owulację jutro pojutrze dopiero :( dopiero wczoraj zaczęliśmy przytulanki w tym cyklu bo wcześniej nie byliśmy u siebie :( ehhhh .... Jak po wszystkim to znowu przyjdzie mi czekać na okres i potem na dni płodne :( jakiegoś takiego doła złapałam że masakra.... Wszystko się okaże po 17....

Kolejnym dwóm kreseczkom składam gratulacje :)

reklama
Nie ma nawet opcji żeby zrobić bete w 1-2 tygodniu więc z dupy te normy. Nie stresuj się. Sprawdź przyrost w środę, na pewno będzie wszystko dobrze!
Jesteś pewna? Bo pamietam te małe bety np 7, ale wtedy normy były od 5. Np 1-2 tyg beta 5-70
A tu tak dziwnie. Najpierw taka euforia jak wynik zobaczyłam, a potem te widełki pierwszy tydzień od 200? [emoji58]

Do góry