rossig
Fanka BB :)
Popieram.Dokładnie tak jak koleżanka pisała - @ liczymy od 1 dnia krwawienia
Aga jak się czujesz? Wszystko ok?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Popieram.Dokładnie tak jak koleżanka pisała - @ liczymy od 1 dnia krwawienia
Ojoj , tak mi przykro. Na pewno nie chciały specjalnie zrobić Ci przykrości kochana.Właśnie 2 koleżanki zadzwoniły czy bym ich nie umówiła do mnie do ginekologa bo w ciąży są....A jedna (ta bliższa) wiesz my to się nawet nie staraliśmy (bo jest na końcówce macierzyńskiego po 1 dziecku)...I się poryczałam...
Nie martw sie, wcześniej czy pozniej Tobie tez sie udaWłaśnie 2 koleżanki zadzwoniły czy bym ich nie umówiła do mnie do ginekologa bo w ciąży są....A jedna (ta bliższa) wiesz my to się nawet nie staraliśmy (bo jest na końcówce macierzyńskiego po 1 dziecku)...I się poryczałam...
Ja poprostu nie lubię takiego p**** nie staraliśmy się....Jak ja się nie staralam to używałam antykoncepcję....dzieki za dobre słowa i przepraszamNie martw sie, wcześniej czy pozniej Tobie tez sie uda
Hej dziewczyny co prawda jeszcze sie nie staram o maleństwo ale pewnie w czerwcu zaczniemy. Zastanawiam sie tylko czy to nie jest zbyt ryzykowane w obecnej sytuacji - mam na mysli koronwirusa.
Kochana głową do góry. Ja dwa dni po tym jak @ przylazła wyłam jak bóbr... Ale trochę % rozmowa z moim ukochanym który bardzo mnie wspiera i dziś jestem pelnba optymizmu i nowej Energi na ten cykl!! Testy owu zamówione plus pakiet ciążowych pizniej jadę do apteki po olej z wiesiołka i tylko czekam by działać!! Przesyłam Ci moc mojej energii trzymaj się!Witam się oficjalnie w 1dc
Nie wiem, jakoś mnie to podłamało, bo wkręciłam sobie, że mogło się udać.
Czuję się zmięta bardzo. Nie myślałam, że tak to przeżyje.. Chyba muszę odpuścić chwilę forum ale cieszę się z każdej waszej 2 kreseczki kochane...
A ja ostrzegam, że z apteki testy BabyBoom czułość 25 pokazują bardzo słabą kreskę nawet przy becie kilkaset Żeby się nie stresować Na początek mogą być za mało czułe mimo tej czułości 25 na opakowaniu zwłaszcza jak ktoś przed terminem @ lub w jej terminie ma betę kilkanaście lub kilkadziesiąt dopiero, to ten test może nic nie pokazać moim zdaniem.
Może tylko te 25tki takie mało czułe Ostatnio też jakiś czas temu zrobiłam „pamiątkowo” Pinka tego super ekstra hiper czułego jak twierdzi opakowanie, bo miałam w szafce. Chyba to był 13 tc bo jakiś czas temu to było. I kreska była dosyć jasna a nie równa lub ciemniejsza z kontrolną Ale o Pinkach to już dziewczyny pisały, że też bywają nieczułe i uparte U mnie piękną ciemną krechę 13 dpo pokazał test paskowy 10 z DOZJa miałam 10tki