HappyBabyMama
Fanka BB :)
Będziemy testować na zmianę hehe
Daj koniecznie znać we wtorek [emoji7]
A ty jutro koniecznie daj znać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będziemy testować na zmianę hehe
Daj koniecznie znać we wtorek [emoji7]
Trzymam bardzo mocno kciuki żeby to było to!!!Wlansie tak mam. Jajniki kłują jak szalone na zmianę takie dziwne uczucie. Dół brzucha tez dziwnie i w pachwinach. Ale nie nakręcam sie bo pojawiło się po dźwignięcia syna wiec może poprostu od tego. Ale fajnie jakby to był znak taki jak u ciebie
Super dziękuję Ci bardzo za odpowiedzi.. Nie jest to dla mnie najważniejsza kwestia ale dała mi do myślenia bo jednak człowiek pracuje 4 lata a tu miałabym dostawać najniższa krajową to lipa po całości. Myślałam że jak mam l4 z wcześniej to jakoś inaczej się to liczy a tak to rozumiem wszystkoTo w takim razie pierwszym miesiącem będzie marzec i pozostałych 11 miesięcy wstecz, na takiej zasadzie. Mi liczyli od grudnia 2019 wstecz przez te moje zwolnienia pojedyncze.
A co jeśli w zeszłym roku w sierpniu miałam l4? To chyba już nie ma znaczenia bo minęło 7 miesiecy od tamtej pory.. Czy też się nie liczy? Przepraszam za to zamieszanieTo w takim razie pierwszym miesiącem będzie marzec i pozostałych 11 miesięcy wstecz, na takiej zasadzie. Mi liczyli od grudnia 2019 wstecz przez te moje zwolnienia pojedyncze.
Tez go mam ale poczekam do wtorku
Wiesz co - poproś może lekarza internistę o wystawienie L4 z datą 1 maja. To Ci się wtedy może to nie będzie liczyło? No bo jeśli to ugoda związków i policzą to jako zmniejszenie etatu to możesz mieć kredki i macierzyńskie liczone tylko z mają. A najlepiej to zadzwoń do zusu zapytać. Bo oni najlepiej będą wiedziećTo była ugoda między zakładem a związkami.. My nic nie podpisywaliśmy. To jest od maja i póki co jeden dzień mamy postoju. Mnie najbardziej ciekawi czy liczy się nadal 12 mies przed l4 czy może tylko ostatni miesiąc. Jak będę miała ciążę potwierdzoną to zapytam znajomą o to ale póki co nie chce nikomu rozpowiadać o ciąży
Chyba wystarczy, że ostatnie w kolejności 3 miesiące będą pod rząd bez zwolnienia Potem to już nie ma znaczeniaA co jeśli w zeszłym roku w sierpniu miałam l4? To chyba już nie ma znaczenia bo minęło 7 miesiecy od tamtej pory.. Czy też się nie liczy? Przepraszam za to zamieszanie
I tak chyba zrobię jutro bo normalnie osiwiejeWiesz co - poproś może lekarza internistę o wystawienie L4 z datą 1 maja. To Ci się wtedy może to nie będzie liczyło? No bo jeśli to ugoda związków i policzą to jako zmniejszenie etatu to możesz mieć kredki i macierzyńskie liczone tylko z mają. A najlepiej to zadzwoń do zusu zapytać. Bo oni najlepiej będą wiedzieć
Ja stwierdziłam że cały cykl robię i mi też wychodzą pozytywne teraz. Jestem 4 dni przed @Patrzcie dziewczyny wyszedł mi dziś pozytywny owulacyjny (jutro termin okresu).
Zobacz załącznik 1114888
Więcej nie robię. Bo wprowadziłam do aplikacji i zgłupiała. Teraz twierdzi, że mam owulacje. A tam też jest opcja "ciąża" więc te testy jakby co tylko namieszają