Też tak pomyślałam ale monitoring (wykluczył) owu były jakieś tam małe pęcherzyki tylko były i nie kupiłam testuRób test! [emoji3]
reklama
Słyszałam o przypadkach ciąż z bezowulacyjnych cykli [emoji854]
Zrób test owu, teraz taka moda [emoji1787][emoji12]
Też tak pomyślałam ale monitoring (wykluczył) [emoji848]owu były jakieś tam małe pęcherzyki tylko były i nie kupiłam testu [emoji848]
Ja aż takiego szczęścia chyba nie mam ale było by super już tak długo się staramy ale nie robię sobie nadziejiSłyszałam o przypadkach ciąż z bezowulacyjnych cykli [emoji854]
Alwinka
Fanka BB :)
A może to owulacja dopieroJa aż takiego szczęścia chyba nie mam ale było by super już tak długo się staramy ale nie robię sobie nadzieji
Kallinea90
Może idź z tym do lekarza , a boli Cię jak sie poruszasz?A u mnie dziś dziwnje. 9dpo i pamiętacie moja gulke? Eh jak dużo się poruszam to kłuję mnie ogólnie podbrzusze. I dziwna sytuacja widzę mnóstwo żył na łonie? Nie wiem jak wam wytłumaczyć na dole podbrzusza i tam gdzie ta gulka to żyły a szczególnie jedna taka niebieska. Dziwne.. Boże niech ta miesiączka przyjdzie to się uspokoje bo nie wiem na czym stoję
Wiktoria_22
Nie mogę tego nazwać bólem. To nie jest bol. Pieprze już jak potluczona. Taki dyskomfort. Piersi dalej nie do dotknięcia. Najgorszy cykl w życiu..
Saneatsui
Ja w udanym cyklu od mniej więcej 8dpo albo i wcześniej miałam piersi jak kamienie i lekko nadwrażliwe. Tzn z perspektywy czasu lekko bo wtedy mi się wydawało że strasznie wyczuloneNie mogę tego nazwać bólem. To nie jest bol. Pieprze już jak potluczona. Taki dyskomfort. Piersi dalej nie do dotknięcia. Najgorszy cykl w życiu..
reklama
AnMil
A u mnie dziś dziwnje. 9dpo i pamiętacie moja gulke? Eh jak dużo się poruszam to kłuję mnie ogólnie podbrzusze. I dziwna sytuacja widzę mnóstwo żył na łonie? Nie wiem jak wam wytłumaczyć na dole podbrzusza i tam gdzie ta gulka to żyły a szczególnie jedna taka niebieska. Dziwne.. Boże niech ta miesiączka przyjdzie to się uspokoje bo nie wiem na czym stoję
Kochana ja mam w tym cyklu podobnie, z tym że w jajniku w którym pękł pecherzyk czasem przy np mocnym odkaszlnieciu, albo kiedy szybko się podniosłam ze zgjetej pozycji to poczułam takie jakby rwanie/ciagniecie, ale trwa to chwile i mija... nie martw się na zapas, obserwuj co się dzieje, być może czujesz po prostu jak jajnik sobie pracuje, a być może czeka na Ciebie najpiękniejsza niespodzianka i ciałko żółte się powiększa Jezeli do końca tygodnia objawy nie ustapią, albo się pogarsza, zadzwoń do swojego ginekologa i nich na usg sprawdzi czy wszystko tam ok dawno miałaś robione usg?