Ja właśnie ten robiłam dziś , 7dpo i słaba kreska jestDziewczyny a te testy to jaką mają czułość?
Zobacz załącznik 1114175
@Blaankaa dopiero teraz doczytalam, że pytałaś o test - przepraszam.
Dziś robiłam test z DOZa płytkowy o czułości 10
Chyba już nie mam w domu o czułości 10. Bo zostały mi tylko clearblue i te góry (dostałam je gratis od tego sprzedawcy tanich testów owulacyjnych z allegro, o którym wspominałaś). Także wszystkie chyba mają czułość 25.
Więc jutro nie będę robiła testu tylko skocze w poniedziałek na betę
Za to porobię owulacyjne - wiecie jestem nałogowym testerem
reklama
rossig
Fanka BB :)
.
U Ciebie mega szybko wyszło
O to fajnie dobrze wiedzieć, ja się skusze się w poniedziałek. Niech dziecko urośnieJa właśnie ten robiłam dziś , 7dpo i słaba kreska jest
Blaankaa
Te mają właśnie 25
Dziewczyny a te testy to jaką mają czułość?
Zobacz załącznik 1114175
@Blaankaa dopiero teraz doczytalam, że pytałaś o test - przepraszam.
Dziś robiłam test z DOZa płytkowy o czułości 10
Chyba już nie mam w domu o czułości 10. Bo zostały mi tylko clearblue i te góry (dostałam je gratis od tego sprzedawcy tanich testów owulacyjnych z allegro, o którym wspominałaś). Także wszystkie chyba mają czułość 25.
Więc jutro nie będę robiła testu tylko skocze w poniedziałek na betę [emoji6]
Za to porobię owulacyjne - wiecie jestem nałogowym testerem [emoji85][emoji23]
Też się dziwię ale od prawie samej owulki ciągnięcia w brzuchu,kłucie w jajniku,zmęczenie i uczucie jakby zaraz @ miała się zacząć. W poniedziałek na betę chyba pójdę jak na teście drugą kreske widać. Będę miała czarno na białym czy na pewno jest fasolka.
O to fajnie dobrze wiedzieć, ja się skusze się w poniedziałek. Niech dziecko urośnie
AnMil
Wow! A w którym dniu cyklu jesteś? w poniedziałek obowiązkowo czekamy na bete!!Myślałam też że te testy co w gratisie były może jakieś zepsute czy coś. Ale przyznam się,że wczoraj też robiłam u góry jest z wczoraj na dole z dziś więc raczej jest ok
Kallinea90
Widać jak nic , serdecznie gratulujęMyślałam też że te testy co w gratisie były może jakieś zepsute czy coś. Ale przyznam się,że wczoraj też robiłam u góry jest z wczoraj na dole z dziś więc raczej jest ok
20 DC a cykle mam 25-dniowe.Wow! A w którym dniu cyklu jesteś? w poniedziałek obowiązkowo czekamy na bete!!
Kallinea90
reklama
Ja Wam powiem że ananasek i morelki suszenie zawsze na podwieczorek byłyJa w tym cyklu testy owu chyba bede robic przez cały cykl lubie testowac jak Ty @rossig do tego w końcu stwierdziłam że będę codziennie badać śluz żeby sprawdzić czy mi się wszystko pokrywa no i ten ananasek wjeżdża