reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny a te testy to jaką mają czułość?
Zobacz załącznik 1114175

@Blaankaa dopiero teraz doczytalam, że pytałaś o test - przepraszam.
Dziś robiłam test z DOZa płytkowy o czułości 10
Chyba już nie mam w domu o czułości 10. Bo zostały mi tylko clearblue i te góry (dostałam je gratis od tego sprzedawcy tanich testów owulacyjnych z allegro, o którym wspominałaś). Także wszystkie chyba mają czułość 25.
Więc jutro nie będę robiła testu tylko skocze w poniedziałek na betę 😉
Za to porobię owulacyjne - wiecie jestem nałogowym testerem 🙈😂
Ja właśnie ten robiłam dziś , 7dpo i słaba kreska jest😁

reklama
Te mają właśnie 25
Dziewczyny a te testy to jaką mają czułość?
Zobacz załącznik 1114175

@Blaankaa dopiero teraz doczytalam, że pytałaś o test - przepraszam.
Dziś robiłam test z DOZa płytkowy o czułości 10
Chyba już nie mam w domu o czułości 10. Bo zostały mi tylko clearblue i te góry (dostałam je gratis od tego sprzedawcy tanich testów owulacyjnych z allegro, o którym wspominałaś). Także wszystkie chyba mają czułość 25.
Więc jutro nie będę robiła testu tylko skocze w poniedziałek na betę [emoji6]
Za to porobię owulacyjne - wiecie jestem nałogowym testerem [emoji85][emoji23]

.

O to fajnie 😁 dobrze wiedzieć, ja się skusze się w poniedziałek. Niech dziecko urośnie 😂
U Ciebie mega szybko wyszło 😉
Też się dziwię ale od prawie samej owulki ciągnięcia w brzuchu,kłucie w jajniku,zmęczenie i uczucie jakby zaraz @ miała się zacząć. W poniedziałek na betę chyba pójdę jak na teście drugą kreske widać. Będę miała czarno na białym czy na pewno jest fasolka😁

Myślałam też że te testy co w gratisie były może jakieś zepsute czy coś. Ale przyznam się,że wczoraj też robiłam😋 u góry jest z wczoraj na dole z dziś więc raczej jest ok 😂

Załączniki

• IMG_20200502_190141.jpg
    IMG_20200502_190141.jpg
    697,6 KB · Wyświetleń: 146
Myślałam też że te testy co w gratisie były może jakieś zepsute czy coś. Ale przyznam się,że wczoraj też robiłam😋 u góry jest z wczoraj na dole z dziś więc raczej jest ok 😂
Wow! A w którym dniu cyklu jesteś? :D w poniedziałek obowiązkowo czekamy na bete!! 🥳

Ja w tym cyklu testy owu chyba bede robic przez cały cykl 🤣 lubie testowac jak Ty @rossig do tego w końcu stwierdziłam że będę codziennie badać śluz żeby sprawdzić czy mi się wszystko pokrywa 😉 no i ten ananasek wjeżdża 🤣

reklama
Ja w tym cyklu testy owu chyba bede robic przez cały cykl 🤣 lubie testowac jak Ty @rossig do tego w końcu stwierdziłam że będę codziennie badać śluz żeby sprawdzić czy mi się wszystko pokrywa 😉 no i ten ananasek wjeżdża 🤣
Ja Wam powiem że ananasek i morelki suszenie zawsze na podwieczorek były 😁

Do góry