reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja mam dzisiaj 26 dc. Termin @na dzisiaj i póki co cisza.
Wczoraj test biel wizira 😭 poleciałam na bete rano, bo mam niedaleko i przy okazji od razu pakiet tarczycowy, bo dawno nie badałam.
No zobaczymy...

reklama
Ja mam dzisiaj 26 dc. Termin @na dzisiaj i póki co cisza.
Wczoraj test biel wizira 😭 poleciałam na bete rano, bo mam niedaleko i przy okazji od razu pakiet tarczycowy, bo dawno nie badałam.
No zobaczymy...
Trzeba być dobrej myśli i wierzyć w to że w końcu nad Nami zaświeci słonko.
Jak nie teraz to następnym razem ale wyluzować bo wszystko w głowie siedzi A to nie pomaga.
Będzie dobrze , musi być.
Głowa do góry, uśmiech na twarzy , powodzenia i 3mam kciuki.
Ja sobie samej również tak tłumaczę jak dostaje okres .....a również trochę się staram i z komplikacjami i problemami.
Jeszcze raz powodzenia.

Bardzo Wam wszystkim dziewczyny dziękuję! ❤ No nie oszukujmy się to cień cienia cieni jest, ale cieszę się, że i Wy to widzicie bo wydawało mi się, że sobie wkręcam/mam omamy 😁
Ja to bym nawet powiedziała, że to nie jest cień cienia cienia tylko po prostu bardzo jasna kreska :D Nie musiałam się jej doszukiwać :D Trzymam kciuki kochana!! 💕

Trzeba być dobrej myśli i wierzyć w to że w końcu nad Nami zaświeci słonko.
Jak nie teraz to następnym razem ale wyluzować bo wszystko w głowie siedzi A to nie pomaga.
Będzie dobrze , musi być.
Głowa do góry, uśmiech na twarzy , powodzenia i 3mam kciuki.
Ja sobie samej również tak tłumaczę jak dostaje okres .....a również trochę się staram i z komplikacjami i problemami.
Jeszcze raz powodzenia.
Dziękuję 🙂 miło czytać takie pokrzepiające słowa 🥰

No właśnie jak to z Tą częstotliwością jest ?
Czy lepiej co drugi dzień czy mozna codziennie podczas dni płodnych?
Wiadomo chodzi tu u jakość plemników.
Już sama nie wiem. 😁
My w tym cyklu z mężem zero odstępów.. Kiedy mieliśmy ochotę to akcja.. W dni płodne nawet po 3 razy 🙉 przed owulacja brałam acc na mokry kaszel i mam wrażenie że dzięki temu miałam śluz plodny jak nigdy i się udało.. Choć sama dalej w to nie wierzę..

reklama
Dziewczyny a te testy to jaką mają czułość?
Zobacz załącznik 1114175

@Blaankaa dopiero teraz doczytalam, że pytałaś o test - przepraszam.
Dziś robiłam test z DOZa płytkowy o czułości 10
Chyba już nie mam w domu o czułości 10. Bo zostały mi tylko clearblue i te góry (dostałam je gratis od tego sprzedawcy tanich testów owulacyjnych z allegro, o którym wspominałaś). Także wszystkie chyba mają czułość 25.
Więc jutro nie będę robiła testu tylko skocze w poniedziałek na betę 😉
Za to porobię owulacyjne - wiecie jestem nałogowym testerem 🙈😂
Na allegro powinno pisać.. A jak nie to wpisz w Google nazwę lub firmę i powinno coś być o czułości..

Do góry