reklama
Znam to uczucie .A u mnie biel. Pewnie nic z tego nie będzie a znów się nakręciłam jak szczerbaty na suchary. Wiem jescze czas ale ...
Ale i do nas uśmiechnie się los.
Trzeba być dobrej myśli i aż tak się nie nakręcac, a przynajmniej próbować
3mam kciuki kochana
Trzeba być dobrej myśli i wierzyć w to że w końcu nad Nami zaświeci słonko.Ja mam dzisiaj 26 dc. Termin @na dzisiaj i póki co cisza.
Wczoraj test biel wizira poleciałam na bete rano, bo mam niedaleko i przy okazji od razu pakiet tarczycowy, bo dawno nie badałam.
No zobaczymy...
Jak nie teraz to następnym razem ale wyluzować bo wszystko w głowie siedzi A to nie pomaga.
Będzie dobrze , musi być.
Głowa do góry, uśmiech na twarzy , powodzenia i 3mam kciuki.
Ja sobie samej również tak tłumaczę jak dostaje okres .....a również trochę się staram i z komplikacjami i problemami.
Jeszcze raz powodzenia.
bleucoco
Fanka BB :)
Ja to bym nawet powiedziała, że to nie jest cień cienia cienia tylko po prostu bardzo jasna kreska Nie musiałam się jej doszukiwać Trzymam kciuki kochana!!Bardzo Wam wszystkim dziewczyny dziękuję! ❤ No nie oszukujmy się to cień cienia cieni jest, ale cieszę się, że i Wy to widzicie bo wydawało mi się, że sobie wkręcam/mam omamy
Arielda
Dziękuję miło czytać takie pokrzepiające słowaTrzeba być dobrej myśli i wierzyć w to że w końcu nad Nami zaświeci słonko.
Jak nie teraz to następnym razem ale wyluzować bo wszystko w głowie siedzi A to nie pomaga.
Będzie dobrze , musi być.
Głowa do góry, uśmiech na twarzy , powodzenia i 3mam kciuki.
Ja sobie samej również tak tłumaczę jak dostaje okres .....a również trochę się staram i z komplikacjami i problemami.
Jeszcze raz powodzenia.
Kelikla
Trzymam kciuki żeby skończyło się jak u mniePrawda okres w poniedziałek za 2 dni
Dziękuję Ci ❤
Wiktoria_22
Kurcze ja wstałam oczy zamglone a coś widzę! Zrób za dwa dni, na pewno bedxie mocniej widoczne. Super!
Kelikla
My w tym cyklu z mężem zero odstępów.. Kiedy mieliśmy ochotę to akcja.. W dni płodne nawet po 3 razy przed owulacja brałam acc na mokry kaszel i mam wrażenie że dzięki temu miałam śluz plodny jak nigdy i się udało.. Choć sama dalej w to nie wierzę..No właśnie jak to z Tą częstotliwością jest ?
Czy lepiej co drugi dzień czy mozna codziennie podczas dni płodnych?
Wiadomo chodzi tu u jakość plemników.
Już sama nie wiem.
Wiktoria_22
Bez zalamywania. Za wcześnie jest. Po weekendzie zrobisz. Będę mocno trzymać kciuki [emoji7]
reklama
Kelikla
Na allegro powinno pisać.. A jak nie to wpisz w Google nazwę lub firmę i powinno coś być o czułości..Dziewczyny a te testy to jaką mają czułość?
Zobacz załącznik 1114175
@Blaankaa dopiero teraz doczytalam, że pytałaś o test - przepraszam.
Dziś robiłam test z DOZa płytkowy o czułości 10
Chyba już nie mam w domu o czułości 10. Bo zostały mi tylko clearblue i te góry (dostałam je gratis od tego sprzedawcy tanich testów owulacyjnych z allegro, o którym wspominałaś). Także wszystkie chyba mają czułość 25.
Więc jutro nie będę robiła testu tylko skocze w poniedziałek na betę
Za to porobię owulacyjne - wiecie jestem nałogowym testerem