Dziękuje tak zrobięJa również widzę delikatną kreseczkę! Koniecznie powtórz w poniedziałek z porannego moczu - powinna się już ladnie pogrubic
reklama
Zdjęcie zrobione w lepszym świetle..Mi to wyglada niestety na szarą czyli przebija pewnie miejsce testowe powtórz za kilka dni
tak, powtórzę w poniedziałek
Załączniki
Evela.6
Fanka BB :)
Ja widzę 2 kreski [emoji7]Cześć dziewczyny mam do Was pytanie czy ten test można uznać za pozytywny ? Dziś 27 dzien cyklu- miesiączka co 28 bądź 29.. jestem po jednym poronieniu w 5 tc..
Jest ciąża jak nic [emoji846]
Zdjęcie zrobione w lepszym świetle..
tak, powtórzę w poniedziałek
bleucoco
Wydaje mi się, że kreseczka jest różowa, ale nie jestem pewna w 100% W poniedziałek i środę bym poszła na betę To da Ci pewność!Tu zdjęcie zrobione w lepszym świetle
Mam jeszcxe pytanie do dziewczyn którym się już udalo czy bole przypominające miesiączkowe są normalne na początku ? Jestem już po telefonie do ginekologa i kazał przyjmować luteina, która została po wcześniejszej ciąży a w poniedziałek przyjść po duphaston.
Też mam często plamienia 2 dni przed @ a ostatnio również po @ progesteron w normie [emoji1745]
Ja też wierzę, sprawdza się [emoji3590] mam już sprawdzone do końca roku jaka będzie płeć dziecka [emoji16][emoji23]
Gratuluję [emoji6]
Podobno nie wolno sprawdzać po owu. Aż do okresu [emoji846] tak dziewczyny pisały [emoji6]
Jasne, jak już tam będziesz to szkoda nie zrobić przy okazji [emoji23]
Miałam tak caly czas. 2 dni przed okresem i 2 dni po okresie brązowy śluz. W sumie nie wiem co to znaczyło. A wcześniej tak nie miałaś? Ile się już starasz?
Maxi89
Strasznie mi przykro z powodu Twojej straty. Ja straciłam synka w 8 miesiącu, więc domyślam się co musisz czuć. Trzymam za Was kciukiHej dziewczyny Jestem tutaj nowa, opowiem w skrócie swoją przykrą historię. Otóż w czerwcu 2019 poroniłam córeczkę w 18 tygodniu Okazało się że mam niewydolność Szyjki macicy i to doprowadziło do poronienia. Ból psychiczny niewyobrażalny. W grudniu lekarz dał nam zielone światło i od grudnia zaczęliśmy z mężem nasze starania. Ogólnie wszystkie wyniki są dobre, cykle mam regularne 28-29 dni. Łykam witaminy i staram się prowadzić zdrowy tryb życia. Miesiączkę miałam 8 kwietnia. Współżyliśmy 12,14,15,16 i 18 dzień cyklu. Według testu owulacyjnego, owulację miałam 16 dnia cyklu. Kilka dni po owulacji bolą mnie piersi, oba jajniki i wogóle jestem nie do życia zawsze tak mam ale na jakieś 3-4 dni przed Okresem, teraz jest to znacznie szybciej. Okres mam dostać 6-7 maj więc czekam.
Normalne, mnie skręcało na początku
Mam jeszcxe pytanie do dziewczyn którym się już udalo czy bole przypominające miesiączkowe są normalne na początku ? Jestem już po telefonie do ginekologa i kazał przyjmować luteina, która została po wcześniejszej ciąży a w poniedziałek przyjść po duphaston.
reklama