reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama

Załączniki

• 45600651-0A33-464D-9668-F6494BBD5146.jpeg
    45600651-0A33-464D-9668-F6494BBD5146.jpeg
    809 KB · Wyświetleń: 130
Mam jeszcxe pytanie do dziewczyn którym się już udalo :) czy bole przypominające miesiączkowe są normalne na początku ? Jestem już po telefonie do ginekologa i kazał przyjmować luteina, która została po wcześniejszej ciąży a w poniedziałek przyjść po duphaston.

Też mam często plamienia 2 dni przed @ a ostatnio również po @ progesteron w normie [emoji1745]
Ja też wierzę, sprawdza się [emoji3590] mam już sprawdzone do końca roku jaka będzie płeć dziecka [emoji16][emoji23]

Gratuluję [emoji6]

Podobno nie wolno sprawdzać po owu. Aż do okresu [emoji846] tak dziewczyny pisały [emoji6]

Jasne, jak już tam będziesz to szkoda nie zrobić przy okazji [emoji23]

Miałam tak caly czas. 2 dni przed okresem i 2 dni po okresie brązowy śluz. W sumie nie wiem co to znaczyło. A wcześniej tak nie miałaś? Ile się już starasz?

Hej dziewczyny 😊Jestem tutaj nowa, opowiem w skrócie swoją przykrą historię. Otóż w czerwcu 2019 poroniłam córeczkę w 18 tygodniu 😭Okazało się że mam niewydolność Szyjki macicy i to doprowadziło do poronienia. Ból psychiczny niewyobrażalny. W grudniu lekarz dał nam zielone światło i od grudnia zaczęliśmy z mężem nasze starania. Ogólnie wszystkie wyniki są dobre, cykle mam regularne 28-29 dni. Łykam witaminy i staram się prowadzić zdrowy tryb życia. Miesiączkę miałam 8 kwietnia. Współżyliśmy 12,14,15,16 i 18 dzień cyklu. Według testu owulacyjnego, owulację miałam 16 dnia cyklu. Kilka dni po owulacji bolą mnie piersi, oba jajniki i wogóle jestem nie do życia 😵 zawsze tak mam ale na jakieś 3-4 dni przed Okresem, teraz jest to znacznie szybciej. Okres mam dostać 6-7 maj więc czekam.
Strasznie mi przykro z powodu Twojej straty. Ja straciłam synka w 8 miesiącu, więc domyślam się co musisz czuć. Trzymam za Was kciuki 😀

Normalne, mnie skręcało na początku
Mam jeszcxe pytanie do dziewczyn którym się już udalo :) czy bole przypominające miesiączkowe są normalne na początku ? Jestem już po telefonie do ginekologa i kazał przyjmować luteina, która została po wcześniejszej ciąży a w poniedziałek przyjść po duphaston.

reklama
Od wczoraj mnie nie było i widzę, że wiele mnie ominęło - jakieś „nieestetyczne zdjęcie”? Nie widziałam - chyba na szczęście (tak wnioskuję po Waszych komentarzach) 🤪

Do góry