reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dziewczyny a te testy to jaką mają czułość?
IMG_20200502_083124.jpg

@Blaankaa dopiero teraz doczytalam, że pytałaś o test - przepraszam.
Dziś robiłam test z DOZa płytkowy o czułości 10
Chyba już nie mam w domu o czułości 10. Bo zostały mi tylko clearblue i te góry (dostałam je gratis od tego sprzedawcy tanich testów owulacyjnych z allegro, o którym wspominałaś). Także wszystkie chyba mają czułość 25.
Więc jutro nie będę robiła testu tylko skocze w poniedziałek na betę 😉
Za to porobię owulacyjne - wiecie jestem nałogowym testerem 🙈😂

reklama
Ja jestem z Gdańska. Na nfz tylko ciężarne ale mój prywatny ginekolog przyjmuje wszystkie pacjentki:)
Byłam na wizycie kontrolnej w lutym. Lekarz stwierdził że wszystko wygląda dobrze. Byłam wtedy ok 3 dni przed owulacją i usg to potwierdziło. Jeśli w tym miesiącu się nie uda to planuję się wybrać do gina i poprosić o skierowanie na jakieś badania. Mam wrażenie że dopiero co zaczęliśmy starania a to już 6 miesiąc zleciał i nic ;)

Jak to wygląda w Waszych miejscowościach? Ginekolodzy przyjmują normalnie? Wiem że u mnie w mieście niektórzy przyjmują tylko ciężarne i pilne przypadki

Podobno te testy mają czułość 10. Ja takie miałam, ale nie rób ich bo na nim mi wyszedł cień a na bobo teście była piękna krecha [emoji4]
Dziewczyny a te testy to jaką mają czułość?
Zobacz załącznik 1114175

@Blaankaa dopiero teraz doczytalam, że pytałaś o test - przepraszam.
Dziś robiłam test z DOZa płytkowy o czułości 10
Chyba już nie mam w domu o czułości 10. Bo zostały mi tylko clearblue i te góry (dostałam je gratis od tego sprzedawcy tanich testów owulacyjnych z allegro, o którym wspominałaś). Także wszystkie chyba mają czułość 25.
Więc jutro nie będę robiła testu tylko skocze w poniedziałek na betę [emoji6]
Za to porobię owulacyjne - wiecie jestem nałogowym testerem [emoji85][emoji23]

reklama
Ja widzę!!![emoji173][emoji173][emoji173][emoji2956][emoji2956][emoji2956]
Ale ten test to chyba czułość 25 co ?

Masz jakiś czulszy ?

To jest od tego sprzedawcy co kupowalysmy od Niego te tanie owulacyjne ?
Widać widać.
Za kilka dni jak powtorzysz na bank będzie bardziej widoczna.

Do góry