Kasiam13161
Fanka BB :)
Robilam jakis tydzien temu i negatywny byl i bardzo mi sie przedluza i umowilam sie do gin juz ale dopiero we czwartekA test?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robilam jakis tydzien temu i negatywny byl i bardzo mi sie przedluza i umowilam sie do gin juz ale dopiero we czwartekA test?
My z mezem to wczesniej mowilismy ze sobie zrobimy benia nie wiem skad to jakos tak i nie raz sie pytal czy benio juz kopieBambaryła
Kurde no co Ty? Jak mogło zniknąć?Uuu właśnie ma wścieklunek... Bo mu znikło 2000 z konta.
No ale ja też bym miała.
Uuu właśnie ma wścieklunek... Bo mu znikło 2000 z konta.
No ale ja też bym miała.
Nie kupowałas może ostatnio nowej torebki i butów ? ( Żarcik nie mogłam się powstrzymać )Uuu właśnie ma wścieklunek... Bo mu znikło 2000 z konta.
No ale ja też bym miała.
Ja około 31 stycznia pewnie zatestuje:-) ale jeszcze dużo przede mną, dzisiaj 8dcTak z ciekawosci , kto testuje na koniec miesiaca ? kto mi dotrzyma towarzystwa w stresiku ?