reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Matko jeden dzień nie wchdzilam i 500 stron do nadrobienia. [emoji50][emoji50][emoji50][emoji50]
Ale macie tempo[emoji846][emoji846]
Ja dalej nie mam @, test ciążowy negatywny, test owu dzisiaj również negatywny.
Mam do Was pytanie. Może więcej, jakie powinien być poziom progesteronu w owulacje lub chwile przed owulacja?

A ja zeswiruje. Patrze na test i kreska sciemniala i wyglada na rozowa.
Wywalam do kosza i jutro powtarzam :D

Was juz przestały zęby bolec?

Nie wiem jakieś najtańsze z allegro [emoji23][emoji23][emoji23] opinie miały dobre [emoji16]
Ja robiłam raz testy owu i jakoś nie umiem chyba ich używać tak jak trzeba, nie można ileś przed pić prawda? coś jeszcze powinnam wiedzieć oprócz tego, że najlepiej pod wieczór i o stałej porze?
Jakie zamówiłaś?

W zeszłym tygodniu szukałam porodówki we śnie i rodziłam bliźniaki[emoji1787][emoji1787][emoji1787] hit bo jeździłam i pytałam gdzie mnie przyjmą
Ja też kiedyś miałam sen że byłam w ciąży w 7 miesiącu że siedziałam w kuchni i czułam dosłownie ruchy dziecka i to było takie realistyczne że jak sobie przypomnę to nie mogę uwierzyć że to był tylko sen że to było naprawdę...hehe chciałbym

reklama
Ja nie mam co liczyć na ten cykl bo owulacje mam wywołana lekami a w tym cyklu nie mogę wziąć bo będę miała serię badań "co ze mną jest nie tak"

Do góry