reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Mi już się w zeszłym roku śniło, że raz urodziłam dziewczynkę na fotelu ginekologicznym a raz chodziłam z ciążowym brzuszkiem i szukałam porodówki 😅 😅 w końcu obudziłam się (cały czas w śnie), leżałam w szpitalnym łóżku a położna mi oznajmiła, że urodziłam i wszytko OK. Haha ale to był dziwny sen. Odwiedził mnie wtedy niby chrześniak 9 l i zaprowadził na oddział noworodkowy a tam przy moim nazwisku była lalka, wisiała na jakimś haczyku haha i potem taki rząd noworodków, szukałam swojego i.... się obudziłam :angry:
Może sen przepowiadający! :D

reklama
No to zapodaj sobie relaks, domowe spa, randka jakaś, coś wyjdź z tej chałupy!
Odciągnij myśli od 1 tematu. Posprzataj o! Zobacz ile masz kurzu w domu! (żart) 😅😅

U mnie 20 tc i tez mi się wlecze, także to chyba normalne jak już minie okres potencjalnych starań... :oo:

Odciągnij myśli od 1 tematu. Posprzataj o! Zobacz ile masz kurzu w domu! (żart) 😅😅

U mnie 20 tc i tez mi się wlecze, także to chyba normalne jak już minie okres potencjalnych starań... :oo:
Zdecydowanie druga połowa cyklu powinna lecieć jakoś szybciej 😄

Tak zrobię :) sprzątanie, pranie, coś ugotuje, upieke, wcisnę do tego trening i zleci 😅 Lekcja cierpliwości, serio 🤪

Mi już się w zeszłym roku śniło, że raz urodziłam dziewczynkę na fotelu ginekologicznym a raz chodziłam z ciążowym brzuszkiem i szukałam porodówki 😅 😅 w końcu obudziłam się (cały czas w śnie), leżałam w szpitalnym łóżku a położna mi oznajmiła, że urodziłam i wszytko OK. Haha ale to był dziwny sen. Odwiedził mnie wtedy niby chrześniak 9 l i zaprowadził na oddział noworodkowy a tam przy moim nazwisku była lalka, wisiała na jakimś haczyku haha i potem taki rząd noworodków, szukałam swojego i.... się obudziłam :angry:
W zeszłym tygodniu szukałam porodówki we śnie i rodziłam bliźniaki🤣🤣🤣 hit bo jeździłam i pytałam gdzie mnie przyjmą

reklama
Do góry