reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

U mnie dzisiaj 5dc. W przyszły piątek idę pierwszy raz na monitoring, szczerze mówiąc trochę się boje, bo jest to mój 3 cykl po poronieniu, gdzie poprzednie dwa były bezowulacyjne 😔 mam nadzieję, że ten taki nie będzie.

reklama
Wcale nie jest za blady, normalny test [emoji6] gratuluję [emoji846]

Ooo właśnie miałam też dziś rano pisać co u Was [emoji6] Fajnie, że się odezwałaś [emoji846]
@Magdusia88 i @aga.i.nieszka mialyscie już usg? Na kiedy wypada termin porodu? [emoji6]

Termin porodu wychodzi mi z OM na 7.01.2021. Na usg byłam w poniedziałek ale nic nie było widać. To był 24 dc dopiero.

Ooo to super [emoji846] cieszę się bardzo, że wszystko dobrze. A wklejalaś może zdjęcie na tej grupie na fb ramzi, żeby płeć spróbowali określić? [emoji85] Bo tak mi się coś kojarzy, że to Ty pisałaś o tej grupie [emoji6]

Magdusia to dobrze, że plamienie ustało [emoji6] oby dzidziuś dalej pięknie rósł [emoji16]
Co to za książka? [emoji6]

To ta książka:
Image%20(3).jpeg

Dziewczyny czy któraś bedzie testowała w przyszłym tygodniu?
Fajnie byłoby mieć jakąś "partner in crime" o ile @ nie przylezie 🤪

reklama
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć! Obiecałam sobie, że jak będzie widać pęcherzyki i owulacja w końcu będzie, to odetchne z ulgą i wyluzuje. Te ostatnie 3 miesiące miałam ciężkie, dużo stresu i łez. Więc w moim wypadku chyba tylko spokój mnie ratuje, ale potrzebuje odrobinę nadzieji, żeby wierzyć że będzie dobrze (owulacji) 😁
Jedyne co to za 1.5 miesiąca mam urodziny, a pamiętam jak po wyjściu ze szpitala mąż próbował mnie pocieszyć i powiedział, że na urodziny zrobi mi najlepszy prezent. Niestety obawiam się, że się to nie uda, a tylko będę to bardziej przeżywać w dniu urodzin.

Do góry