reklama
Magdusia88
Fanka BB :)
Wcale nie jest za blady, normalny test [emoji6] gratuluję [emoji846]
Ooo właśnie miałam też dziś rano pisać co u Was [emoji6] Fajnie, że się odezwałaś [emoji846]
@Magdusia88 i @aga.i.nieszka mialyscie już usg? Na kiedy wypada termin porodu? [emoji6]
Termin porodu wychodzi mi z OM na 7.01.2021. Na usg byłam w poniedziałek ale nic nie było widać. To był 24 dc dopiero.
Ooo to super [emoji846] cieszę się bardzo, że wszystko dobrze. A wklejalaś może zdjęcie na tej grupie na fb ramzi, żeby płeć spróbowali określić? [emoji85] Bo tak mi się coś kojarzy, że to Ty pisałaś o tej grupie [emoji6]
Magdusia to dobrze, że plamienie ustało [emoji6] oby dzidziuś dalej pięknie rósł [emoji16]
Co to za książka? [emoji6]
To ta książka:
HappyBabyMama
U mnie dzisiaj 5dc. W przyszły piątek idę pierwszy raz na monitoring, szczerze mówiąc trochę się boje, bo jest to mój 3 cykl po poronieniu, gdzie poprzednie dwa były bezowulacyjne mam nadzieję, że ten taki nie będzie.
Kciuki trzymam
L
Lebkuchen_mum
Gość
❤❤❤ powodzenia ci zyczeŁał szok ❤ też mi się marzy taka malutka dziewczynka z blond włoskami i niebieskimi oczkami
Trzymaj się cieplutko, dbajcie o siebie
Wiktoria_22
Rozumiem. Daj znać jak zatestujesz [emoji3]
Ja jestem po pozamacicznej wiec do @ czekać nie będę bo czym szybciej wykryta tym lepiej. Jak wyjdzie nic to następny zrobię za kilka dni a potem dopiero w terminie @
rossig
Książka wydaje się fajna jeśli chodzi o usg to faktycznie było wcześnie - także teraz na pewno już coś będzie widać trzymaj się kochanaTermin porodu wychodzi mi z OM na 7.01.2021. Na usg byłam w poniedziałek ale nic nie było widać. To był 24 dc dopiero.
To ta książka:Zobacz załącznik 1113758
rossig
Dziękuję❤❤❤ powodzenia ci zycze
Wiktoria_22
Ja planuje 6-7 maj. Jeśli nie pojawi się plamienie zwiastujace miesiączkę
reklama
dorotkasz
Zaciekawiona BB
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć! Obiecałam sobie, że jak będzie widać pęcherzyki i owulacja w końcu będzie, to odetchne z ulgą i wyluzuje. Te ostatnie 3 miesiące miałam ciężkie, dużo stresu i łez. Więc w moim wypadku chyba tylko spokój mnie ratuje, ale potrzebuje odrobinę nadzieji, żeby wierzyć że będzie dobrze (owulacji)Kciuki trzymam
Jedyne co to za 1.5 miesiąca mam urodziny, a pamiętam jak po wyjściu ze szpitala mąż próbował mnie pocieszyć i powiedział, że na urodziny zrobi mi najlepszy prezent. Niestety obawiam się, że się to nie uda, a tylko będę to bardziej przeżywać w dniu urodzin.