reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Cieszę się że wszystko gra i dziękuję [emoji4][emoji8]
Hej,
oh dzięki za pamięć! [emoji3590]

U mnie dobrze! [emoji7]

Miałam różowe plamienia przez 3 dni. Wczoraj sie skończyło... I przyszły objawy ciążowe! Mam lekkie mdłości (po południami), czuję się w... w ciąży [emoji1768] Piersi nie bolą, albo bolą minimalnie, co mnie bardzo martwilo, ale przeczytałam w książce to (moja pierwsza ciąża zakończyła się poronieniem pod koniec listopada, więc myślę że moje piersi "zapamiętały" że były w ciąży):

Gdy zobaczyłam to plamienie, myslalam że to koniec, wpadłam w panikę... Moja lekarka mnie uspokoiła. No i plamienie ustało.

Mam następny termin w środę, może zobaczymy coś na USG... Będzie 35 dc.

Czytam grudniowe mamy, więc mniej więcej wiem co u ciebie [emoji4] 3mam za ciebie kciuki! Rośnijcie zdrowo. Mam nadzieję, że nie będziesz miała objawów cała ciążę! :) ja też miałam niewiele. Lekkie mdłości i w pierwszej ciąży ból piersi. Zmęczona jestem, ale myślę że to przez stres. Jestem kłębkiem nerwów.

Zobacz załącznik 1113708

Ja dziś 7dpo. W nocy budzilam się do jakiś czas reguralnie bo piersi jakbym przerzucala kamienie bardzo ciągną.. Albo na okres albo na ciąże..
I znóe czekać.
Jak u ciebie @HappyBabyMama
Chciałabym być już na tym etapie co Ty 😉 Ja dopiero jestem w 6dc . Ale u Ciebie te piersi to dobry znak I to już chyba któryś dzień. A nie czułaś tego wcześniej w poprzednich cyklach?

Zobacz załącznik 1113679Zrobiłam kolejny test ale z 1go moczu z rana.. Szok.. Zrobię oczywiście jeszcze z dwa bo to ja, ale kupię w sobotę dopiero.. Ale mam małą panikę już powoli.. Jest to dla mnie tak nierealne że szok...
Kreska jest ewidentnie ciemniejsza niz ta poprzednia, więc to znak, ze hormon rośnie😊 super! Oby dalej beta rosła
Trzymam kciuki😊

W każdym cyklu bolą, ale chyba nie w takim stopniu. I mnie bolą zawsze tak około 5 dni przed miesiączka. A w tym cyklu już od owulacji. Czytałam gdzieś, że każdy cykl jest inny i piersi mogą bolec zawsze od różnego dpo. Więc nie wiem.. Okaże się
Chciałabym być już na tym etapie co Ty [emoji6] Ja dopiero jestem w 6dc . Ale u Ciebie te piersi to dobry znak I to już chyba któryś dzień. A nie czułaś tego wcześniej w poprzednich cyklach?

reklama
Nie martw się, ja też nie mam za bardzo objawów, a chociaż to moja druga ciąża, pierwsza 14 lat temu to też się stresuje, bo mam 38 lat, w zeszłym roku wycinane mięśniaki macicy, tyle lat marzyłam o drugim dziecku że nie dowierzam, że jestem w ciąży. Mój dzisiejszy test 3 dni po spodziewanej @. I już wkręcam sobie że za blady 🤔🙄
Wcale nie jest za blady, normalny test 😉 gratuluję 🙂
Hej Dziewczyny. Jeszcze nie dawno my byłyśmy ogórkowe staraczki a teraz idzie pokolenie ananasowych [emoji28][emoji16]

@Magdusia88 co u Ciebie??
Ooo właśnie miałam też dziś rano pisać co u Was 😉 Fajnie, że się odezwałaś 🙂
@Magdusia88 i @aga.i.nieszka mialyscie już usg? Na kiedy wypada termin porodu? 😉

Do góry