reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja dziś 7dpo. W nocy budzilam się do jakiś czas reguralnie bo piersi jakbym przerzucala kamienie bardzo ciągną.. Albo na okres albo na ciąże..
I znóe czekać.
Jak u ciebie @HappyBabyMama

Bez zmian czyli nic. Testy owu wieczorem negatyw a rano pozytyw :) jutro chyba rano zrobię ciążowy. Wiem ze wczesnie ale co mi szkodzi. A ty? Kiedy testujesz?

reklama
Ja poczekam do miesiączki. Boję się zobaczyć jakiś ledwo cień i będę już nakręcona ekstra a okaże się jakiś wadliwy test albo wmowiona kreska. Boję się po prostu. Poczekam do 2 lub chociaż 1 dnia przed @
Bez zmian czyli nic. Testy owu wieczorem negatyw a rano pozytyw :) jutro chyba rano zrobię ciążowy. Wiem ze wczesnie ale co mi szkodzi. A ty? Kiedy testujesz?

Ja miałam we wtorek szybkie nieoficjalne usg na nfz na którym był pęcherzyk z ciałkiem żółtym ale babka nic nie mierzyła. Termin z OM mam na 25 grudnia [emoji85]
Teraz idę prywatnie we wtorek i mam nadzieję że już będzie serduszko [emoji2960]
Wcale nie jest za blady, normalny test [emoji6] gratuluję [emoji846]

Ooo właśnie miałam też dziś rano pisać co u Was [emoji6] Fajnie, że się odezwałaś [emoji846]
@Magdusia88 i @aga.i.nieszka mialyscie już usg? Na kiedy wypada termin porodu? [emoji6]

Oo hej. Kurcze nie wiem czemu mi sie nie wyswietla jak ktos oznacza zauwazylam dopiero bo czasem was podcyztuje 🤫🤭🤗tak serduszko pieknie bije mamy juz centymetr dzis 7+4 tylko na duphastonie jestem od 3 tyg bo progesteron opadl ale w sumie zadnych plamien nie bylo takze jest dobrze zdazylam w pore 😁
Ooo to super 🙂 cieszę się bardzo, że wszystko dobrze. A wklejalaś może zdjęcie na tej grupie na fb ramzi, żeby płeć spróbowali określić? 🙈 Bo tak mi się coś kojarzy, że to Ty pisałaś o tej grupie 😉

Hej,
oh dzięki za pamięć! [emoji3590]

U mnie dobrze! [emoji7]

Miałam różowe plamienia przez 3 dni. Wczoraj sie skończyło... I przyszły objawy ciążowe! Mam lekkie mdłości (po południami), czuję się w... w ciąży [emoji1768] Piersi nie bolą, albo bolą minimalnie, co mnie bardzo martwilo, ale przeczytałam w książce to (moja pierwsza ciąża zakończyła się poronieniem pod koniec listopada, więc myślę że moje piersi "zapamiętały" że były w ciąży):

Gdy zobaczyłam to plamienie, myslalam że to koniec, wpadłam w panikę... Moja lekarka mnie uspokoiła. No i plamienie ustało.

Mam następny termin w środę, może zobaczymy coś na USG... Będzie 35 dc.

Czytam grudniowe mamy, więc mniej więcej wiem co u ciebie [emoji4] 3mam za ciebie kciuki! Rośnijcie zdrowo. Mam nadzieję, że nie będziesz miała objawów cała ciążę! :) ja też miałam niewiele. Lekkie mdłości i w pierwszej ciąży ból piersi. Zmęczona jestem, ale myślę że to przez stres. Jestem kłębkiem nerwów.

Zobacz załącznik 1113708
Magdusia to dobrze, że plamienie ustało 😉 oby dzidziuś dalej pięknie rósł 😁
Co to za książka? 😉

Ja miałam we wtorek szybkie nieoficjalne usg na nfz na którym był pęcherzyk z ciałkiem żółtym ale babka nic nie mierzyła. Termin z OM mam na 25 grudnia [emoji85]
Teraz idę prywatnie we wtorek i mam nadzieję że już będzie serduszko [emoji2960]
Ooo czyli będziesz grudniowką 😉 i to jeszcze taką prawie wigilijną 😅
Daj znać po wizycie, trzymam kciuki za piękne serduszko ❤️

Ooo to super 🙂 cieszę się bardzo, że wszystko dobrze. A wklejalaś może zdjęcie na tej grupie na fb ramzi, żeby płeć spróbowali określić? 🙈 Bo tak mi się coś kojarzy, że to Ty pisałaś o tej grupie 😉

Magdusia to dobrze, że plamienie ustało 😉 oby dzidziuś dalej pięknie rósł 😁
Co to za książka? 😉
Tak tak. 3 osoby napisaly ze dziewczynka. Ja od poczatku czuje ze dziewczynka ale zobaczymy 😁

Dziewczyny może być jeszcze za wcześnie 🙂 nie ma okresu jest nadzieja 😁
Oby 🤞 ale czuję już jakieś ram pobolewania podbrzusza 😢
Kurczę, z córką 8 lat temu udało się od razu prawie, bo w 2cs.
Jestem starsza, może pasuje zbadać to i owo, chociaż gin twierdził, że wsztstko ok.
Jak w maju się nie uda, to mój niemąż mówił, że idzie na badanie, bo jeśli coś nie tak z ruchliwością jego wojowników itp to chciałby jak najszybciej to zmienić 🙂

Ja poczekam do miesiączki. Boję się zobaczyć jakiś ledwo cień i będę już nakręcona ekstra a okaże się jakiś wadliwy test albo wmowiona kreska. Boję się po prostu. Poczekam do 2 lub chociaż 1 dnia przed @

Ja jestem po pozamacicznej wiec do @ czekać nie będę bo czym szybciej wykryta tym lepiej. Jak wyjdzie nic to następny zrobię za kilka dni a potem dopiero w terminie @ :)

reklama
Do góry