Kallinea90
Fanka BB :)
U mnie też tak było w tym cyklu. Śluz brązowy I ból na okres dwa dni, potem miesiączka dwa dni a teraz plemienia dosłownie tylko przy podcieraniu. Może tak masz w tym miesiącu że dostaniesz trochę później @ , aczkolwiek trzymam kciuki żeby to jednak było implantacyjne wtedy test Ci jeszcze nie wyjdzie. Poczekaj że dwa dni jeszczeHej. Dziewczyny u mnie sytuacja ma się następująco.. We wtorek z samego rana 31dc test biel. Ból podbrzusza i piersi.. Wczoraj objawy takie same plus plamienie dosłownie dwa razy w wc.. Dziś piersi troszkę mniej dokuczają ból brzucha raz jest raz nie.. Test dziś biel.. Byłam w wc śluz z krwią taka trochę czerwona trochę brązowa.. Tak mi bardzo przykro.. Z ryczalam się ze dwie godziny.. Dobrze ze sama jestem w domu (bo niemąż wraca jutro..) To nie muszę nikomu nic tłumaczyć. Wspiera mnie zawsze bardzo ale nie mam ochoty teraz z nikim o tym gadać twarzą w twarz.. Nie sądziłam że aż tak bardzo przeżyje rozczarowanie.. Mimo to cały czas się ludze że może jeszcze się udało...