reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

U mnie temperatura od owu 37,3-37,4
Nadal czekam na wyniki bety z poniedziałku. Miały być dziś rano, ale nie wiem, do której liczą to rano. Spać nie mogłam w nocy z tego wszystkiego

reklama
Chciałabym, żeby było[emoji4] przez 8 lat wiele razy już się zawiodłam i staram się podchodzić już teraz do tego na spokojnie, ale nie jest to łatwe. Myślę, że rozumiesz[emoji6]
Nikt cię lepiej nie zrozumie jak kobiety przechodzące to samo lub podobne sytuację[emoji4] a badalas się i mąż? Wszystko jest u was w porządku?

U mnie też bateria była i termometr działał ale jeśli jest termometr długo używany to bateria słaba i pomiary swiruja.

U mnie rzadko było że miałam temperaturę powyżej 37 [emoji1787]

Trzymam kciuki żeby @ nie była a w sobotę neta wyszła pozytywna i pięknie rosła[emoji110][emoji110]
Dziekuje! :) Byloby pieknie... lekarka nazwalaby to wrecz cudem ale kto mowi ze sie nie zdarzaja 😂

reklama
Nikt cię lepiej nie zrozumie jak kobiety przechodzące to samo lub podobne sytuację[emoji4] a badalas się i mąż? Wszystko jest u was w porządku?
Wszystkie wyniki u nas są w normie. Jestem po laparoskopii, gdzie usuwali mi torbiel i zrosty. W tym roku zmieniłam lekarza, na specjalistę od niepłodności i on pierwsze co uczepil się drożności, że tu moze byc problem. Ale w tym roku po raz pierwszy zobaczyłam II więc mam nadzieję, że to jednak nie drożność. Jestem już zapisana na kolejną laparoskopie i jestem też na liscie rezerwowej do in vitro, ale przez epidemie wszystko pewnie się opóźni
I tak, jak piszesz, na tym forum wszystkie nawzajem się rozumiemy i wspieramy i to jest wspaniałe😊

Do góry