reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Dokładnie nawet w stresie zachodza w ciaze jak je facet leje albo gwalci. Ale to już wydaje mi się że to jednak cos/ktos/Bóg decyduje że ma pojawić się nowe życie na świecie . Jakby to tylko od fizycznosci zalezalo to każda z nas chodziłaby co chwilę w ciąży. Uważam że jakiś palec boży w tym jest.
Koleżanka która urodziła w marcu drugiego synka jest lana przez faceta bije ja krzyczy na dzieci a ona dalej z nim jest i dzieci z tego są.

Ja nie chcę żeby on płakał razem ze mną. To mnie bardziej boli niż w ukryciu przeżywam stratę. Wiem że są kochani ale ja nie potrafię patrzeć jak on cierpi. Obwiniam się że mu pow za wcześnie i gdyby nie wiedział to może by jakoś inaczej to wyglądało. Ehh już nie wiem co myśleć czy dobrze robię że się obwiniam za to wszystko.
Moim zdaniem kochana powinniście być w tym razem! Ja mam rzadko taki stan, żeby nie przeżywać tego to cały czas coś robię... Ale mój mąż widzi jak coś rozmyślam. Na ogół jestem gadułą i śmieszką- staram się żyć w szczęściu- uważam że i tak mamy szczęście bo mamy sobie bliskich mężów- i to mnie trzyma przy tym moim usposobieniu. Jesteśmy razem, razem się staramy więc nie można moim zdaniem myśleć że zachowam wszystko dla sobie. Wiadome, nie mogła bym dzień w dzień płakać, czy gadać mężowi, że mam wszystkiego dosyć i tak dalej, bo nikt normalny tego nie wytrzyma. Ale nie można też obchodzić się z nimi jak z nieświadomymi, zamkniętymi w bańkach istotami. Takie jest moje zdanie!!😘

Hahaha Zaraz będziemy mierzyć [emoji23][emoji23][emoji23]
Morele suszone takie wielkości 2 zlotowki. W ciągu dnia jako przekąska. Smaczne bo kiedyś jadłam figi i daktyle to niestety nie dla mnie.
Kurcze, może będziemy w tym cyklu ananasowe dziewczyny [emoji2356] jedna już jest
10 moreli dziennie? [emoji846]
Czyli wyszło jak u mnie jeden ananas na 4 dni. Bo zostały mi ostatnie 2 plastry na jutro - to będzie 8dpo.
To dobrze, że tak samo. Bo już się zastanawiałam czy mierzyć linijką te plastry, czy może za cienkie nie kroje?? [emoji23] I w ogóle ile powinnien mieć każdy plaster? [emoji1745][emoji1751][emoji23][emoji23] Wali mi dziś [emoji23]

Brak slow [emoji17]
Wzięłam jej syna do siebie na miesiąc to młody się wody i wanny bal a 14.03 skończył 3 lata. Ona mi tak na niego narzekała a dziecko przy mnie jak aniołek. Słuchał był grzeczny nie uciekał na ulicę. Ale jak wyjechał to czułam się jak by mi dziecko zabrali. Zdążyłam go tylko oduczyć od smoczka i żeby nie bił i nie pluł od pampersow nie zdążyłam go od uczyć.

Niestety życie nie jest sprawiedliwe ;/

Byłam dziś u gina. Mam 3 pęcherzyki 9mm i endometrium tylko 5mm 8 dc na 28-35. Od 14dc mam brać dupka. Za tydzień tj w 15dc mam iść na kolejne USG by sprawdzić czy pęcherzyki urosły i pekaja. Dziwi mnie że endometrium takie małe. Biorę acard więc powinno być grubsze. Dziś pije wino czerwone na Endo i kupiłam morele i migdały. Może coś pomoże

reklama
Do góry