reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Uh ja dziś 3 dpo. 10 dni do @. Zwariuje, naprawdę [emoji43]
Od rana zaparcia, a wcinam morele suszone ponoć też pomaga na zagnieżdżenie i nie powinno być zaparć (ja tu mówię o zagnieżdżeniu a nie wiadomo czy jakies zapłodnienie było) Ale jakoś jestem w tym cyklu nastawiona na to, że się udało jakoś inaczej się czuję. Nie potrafię tego wytłumaczyć.. Boję się, że przez to rozczarowanie będzie bardziej bolało [emoji17]

reklama
Dziewczyny wy czekacie na testowanie a ja jak nigdy na krwawienie i się doczekać nie umiem. Tydzień temu beta już była poniżej 5 a tu nawet plamien nie ma

@margaretka89 chyba idziemy rocznikowo tak samo jeśli końcówka Twojego nicku określa rok 😉
A może to przekonanie, że nie uda się źle wpływa na Twój organizm? Tyle się mówi, że 'głowa' ma ogromne znaczenie. Albo może odwrotnie - zaskoczysz się, jak w końcu się uda i powiesz sobie, że to pewnie przez 'odpuszczenie' 🙂
Nie wiem, jak wpływa, ale wcześniej byłam bardzo pozytywnie nastawiona i co cykl "byłam w ciąży" 😄 tak, to mój wiek :) mam 30 lat :)

Uh ja dziś 3 dpo. 10 dni do @. Zwariuje, naprawdę [emoji43]
Od rana zaparcia, a wcinam morele suszone ponoć też pomaga na zagnieżdżenie i nie powinno być zaparć (ja tu mówię o zagnieżdżeniu a nie wiadomo czy jakies zapłodnienie było) Ale jakoś jestem w tym cyklu nastawiona na to, że się udało jakoś inaczej się czuję. Nie potrafię tego wytłumaczyć.. Boję się, że przez to rozczarowanie będzie bardziej bolało [emoji17]
A ja gdzieś chyba widziałam jakiś filmik, że liść maliny pomaga w zagnieżdżeniu. Jako, że nie wiem,czy ananasa dorwę, bo zakupy robimy teraz jak najszybciej, a najlepiej z dostawą i to różnie bywa, to myślę, że po owu spróbuję tej maliny może :) trzymam kciuki, żebyś się nie rozczarowała :)

@margaretka89 Ja powoli też dochodzę do tego stanu 🙄 ostatnio się nakręciłam znowu, bo myślałam, że może przez hormony się nie udawało... co prawda lekarz mi powiedział, że na razie są to niewielkie odchylenia i przy nich kobiety zachodzą w ciążę, żebym się nie martwiła... Ale nakręciłam się bo choć głupio to zabrzmi nabrałam takiego poczucie, że wyrównają mi się i wtedy może się uda...
Najgorsze dla mnie jest to, że badania, wszystko inne jest pięknie, książkowo... A lata mijają i nic ;(
Także jak usłyszałam, że paczatkihashimoto to pomyślałam...ech może miałam wcześniej wahania, których nie wykryto i teraz dzięki leczeniu wszystko będzie dobrze 🙊
Tak wiem, znam to :) też mam głębokie przekonanie, że jakbym dostała lek to bym od razu zaszła :D nie wiem tylko jeszcze na co lek,bo jestem niezdiagnozowana 😂

Hej, dziewczyny wyszłam dziś od endokrynologa i jestem załamana bo do mojego dobytku: letrox,dostinex dołącza metformina [emoji17] kurcze no już czasami brak sił,a mam 26 lat, zero otyłości, dbam o siebie o aktywnosc fizyczną i cały czas coś nowego się mnie czepia [emoji17] no ale czekam na dni płodne jeszcze kilka dni i działamy znów [emoji3590]

Ja w tym roku 32 my się staramy o 4 bobaska już rok(mamy 3 synów i marzenie o córce) ten cykl dla mnie tragedia jeszcze nigdy nie miałam takiego poczucia ze się udało zawsze na luzie podchodziłam a teraz leżę i ryczę jak głupia 😢
Dziewczyny staracie się o 1 dziecko? Jestem z Waszego rocznika.... Z tym że ja już osiągnęłam pułap 31. Kilka dni temu...

reklama
Do góry