lilula8891
Fanka BB :)
Masz już jakieś objawy oprócz nastrojów?
Tak! [emoji85][emoji85][emoji85]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak! [emoji85][emoji85][emoji85]
Witam w klubie czerwonych w tym miesiącu@Dorciaaaa88 @Patla9393 mi też się dzisiaj zaczęła i jest mi też mega żal... Tym bardziej że w tym (już zeszłym) cyklu uważałam że zrobiliśmy wszystko piątkowo
Maj jest nasz Dziewczyny!!! ❤
Skończyłam 32 w marcu [emoji3526]Magdusia88 też w tym roku 32 lata będziesz miała? Ja w lipcu [emoji16]
Lekarze nie lubią jak im się podsuwa diagnozę. To na czym stanęła propozycja dr? Starać się dalej i nic czy coś proponowała?To u mnie nic z tych rzeczy nie występuje. Dziś dostałam @. Także zaczynajmy nowy cykl. Według mnie to ja mam problem z pękaniem pęcherzyków. Ale moja lekarka jak ostatnio zapytała czy to możliwe, to zapytała mnie po co do niej w takim razie przychodzę skoro już wszystko wiem.
Dziękuję, a ja za Ciebie i zresztą za nas wszystkie@rossig Trzymam kciuki zatem!!
Hej dziewczyny, przedstawiam wam powod mojego wczorajszego wyjca: [emoji85][emoji85][emoji85]Zobacz załącznik 1111394
Ale chamska baba . Ale z drugiej strony skąd wiesz że masz problem z peknieciem pecherzyka?To u mnie nic z tych rzeczy nie występuje. Dziś dostałam @. Także zaczynajmy nowy cykl. Według mnie to ja mam problem z pękaniem pęcherzyków. Ale moja lekarka jak ostatnio zapytała czy to możliwe, to zapytała mnie po co do niej w takim razie przychodzę skoro już wszystko wiem.
Na pewno dotrwasz! Nie ma innej opcji! juz swoje wyczekaliście i się nastaraliścieDziś 25 dc przy cyklach 25-27 (ostatnie kilka miałam 26 dniowe).
Objawy były, ale przed okresem też mialam już takie objawy, więc nie brałam ich na poważnie..
Normalnie przed @ ZAWSZE bolą mnie piersi. W udanym cyklu w pierwszej ciąży miałam cycki tuz po owu jak kamienie. Czasami nie dało się wytrzymać. I urosly ogromnie.
W tym cyklu nie bolą. Jak wieczorem zdejmę stanik, to trochę je czuję, ale to wszystko.
Nerwy to drugi objaw, ale to już wiecie [emoji23]
Śluz to trzeci objaw. Po owu mam z reguły mało śluzu i jest on kremowy. W tym cyklu było go o wiele więcej i miał konsystencję białka [emoji3526] niestety przedwczoraj znikł, wczoraj zauważyłam tylko raz, więc myślałam, że to efekt wiesiołka, który brałam w tym cyklu do owu...
Co mnie zastanowiło to chęć na pomidory. Nie lubię pomidorow, ale w poprzedniej ciąży żarłam je na potęgę 2 miesiące (na śniadanie, w postaci zupy, spaghetti Bolognese, na kolację...), od tygodnia mam chetke na pomidory...
Ogolnie to byłam pewna że sie nie udało... Mam nadzieję, że tym razem dotrwam do szczęśliwego końca...
EDIT: Po owu zawsze wychodzą mi pryszcze, teraz mam gładka cerę [emoji3526]