reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hah gratulacje!
Wygląda na to że mąż niepotrzebnie robił badanie nasienia [emoji12]
Mam nadzieję że teraz mu foch przejdzie [emoji854][emoji6]
Wczoraj gadaliśmy. Popłakałam się i mu przeszło od razu [emoji23] ale myślę że nie zrobiłabym takiej dramy, gdyby moje hormony nie szalały [emoji23][emoji23][emoji23]

Piękne kreseczki gratuluję 😘 u mnie nadal biel niestety brzuch już jak na @ dziś zaczął boleć pewnie juto przyjdzie a miałam nadzieję bo od czwartku mnie muliło 🤮 całe wieczory nawet jak już zasypiałam, cycki jak gigany bolą że hej, brzuch wzdęty waga zaraz w gór idzie 😔

U mnie planowana @ 1-2maj... ktoś ma podobnie?? Dziś wyluzowałam... wypiłam sobie piwko [emoji85] rzadko to robię, no ale cóż. Czuje, że @przyjdzie więc i piwko nie zaszkodzi [emoji849]
Ja mam termin @ na 1.05 ;) ale bede kibicowac, zebys Ty zobaczyla dwie kreski na ciazowym :)

Hej dziewczyny, przedstawiam wam powod mojego wczorajszego wyjca: [emoji85][emoji85][emoji85]Zobacz załącznik 1111394
Aaaaa! Super! To najlepszy test nasienia masz wlasnie widoczny;)
Ciesze sie, ze moja imienniczka i rowniesniczka bedzie mama! Dbaj o was! [emoji3590]

reklama
Ja miałam plamienia podczas/po stosunku i bóle w czasie stosunku. Ale u nie których kobiet miesza w terminy miesiączki i brakuje owu oraz zajście w ciążę
To u mnie nic z tych rzeczy nie występuje. Dziś dostałam @. Także zaczynajmy nowy cykl. Według mnie to ja mam problem z pękaniem pęcherzyków. Ale moja lekarka jak ostatnio zapytała czy to możliwe, to zapytała mnie po co do niej w takim razie przychodzę skoro już wszystko wiem.

Do góry