reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Oczywiście, że tak, nic jej nie tłumaczy. Nie dziwne, że są nerwy. Ja w pracy takiej osoby nie miałam, ale pamiętam to uczucie kiedy musiałam rano wstać do pracy i już z tą myślą, że znowu muszę tam iść, że znowu to, tamto, że nie ma od tego ucieczki. aż człowiek chciał zawinąć się spowrotem w kołdrę.
No ale po rozkminach różnych, zmieniłam pracę. Ale wiem, że czasami to np. nie wchodzi w grę, bo w sumie zarobki dobre albo nie ma szans na lepszą w okolicy itp...😅

No na razie koncze studia i umowe zmienilam wiec trzeba trzymac prace poki jest :) jeszcze dwa lata... tylko 2 lata.... a moze akurat teraz cos wyskoczy i pozniej od razu tez cos ?:) planujemy jeszcze dwojke ( w sumie dwójka by byla z tego zwiazku) :)

reklama
Cos Ty, nic nie widac. Jesli jest to jeszcze jaśniejsza niz wczoraj.
Nie wiem najgorsze kiedy mialam owu.
Bo temperatura podwyzszona byla juz 30.12 a powinnam miec kolo 2,3.01....ehh
To u mnie to samo z temp. i owu, ale wiesz, różne rzeczy mogły wpłynąć na wzrost, również infekcja, która mogła zdusić się w zarodku. Ja np. od 2-3.01 byłam chora, więc ta temp. moja niezbyt wiarygodna.

Dzis dzien przerwy( na spokojnie wieczor przy winku a od jutra płodne ;) wiec beda testy owu i dzialanie ;) i tak maz z bolem serca zaanonsowal piatek chwila wytchnienia 🤣

No cza mu dać chwilę wytchnienia, toć on też człowiek 😂 u mnie teraz dni płodne, więc działania są, wczoraj była przerwa, dziś właśnie muszę zrobić test owulacyjny i będziemy widzieć co i jak.
Ja mam niestety gorszy problem, mąż robił wyniki nasienia i są złe 😌 trochę poczytałam i to wszystko nie rokuje dobrze... Na zmianę płaczę i później myślę że będzie dobrze, przecież jakiś tam jeden doleci na miejsce i w czasie... Także jak się zawsze cieszyłam i z nadzieją czekałam na płodne, tak teraz wszystko opadło, nawet cycki... Trochę się podlamalam.

Nadrabiam i nadrabiam, końca nie widać ;) odpiszę na raty ;)

Diewczyny.. Jak rozkminic fakt, że test owulacyjny wskazywał na datę 28.12, a okres dostałam dzisiaj? Czyli po 12stu a nie 14stu dniach? Czy to jest normalne?
Zauważyłam, że moja faza lutealna trwała od kilku miesięcy równe 13dni - to normalne! Od 10 do 16 dni może trwać i jest ok, krótsze nie dają szansy na przetrwanie...

No corka to akurat spi jak kamień ;) ale jest jeszcze pies, ktorego nie da sie ani z lozka ani z pokoju wyrzucic. Skubany no ani drgnie. Ale juz do niego przywyklismy i nam nie przeszkadza jego obecnosc, a on do nas wiec jak widzi ze cos sie święci chowa sie pod koldre i idzie spac :) wiec przeszkod brak :) Checi tez są, wiec dzialamy ile sie da :)
To Nasze zboczuchy zawsze mi męża rozpraszają hahahaha

Dziewczyny, ja już nie wiem co mi jest.
Dzisiaj znów obudziłam się z katarem i bólem gardła. W ciągu dnia pewnie znowu mi przejdzie i nie będzie śladu po owym przeziębieniu.
Już nie wiem co mam myśleć... :(
Kiedy testujesz?

Dziewczyny! Nie wierze...
Oczywiscie nie wytrzymalam do jutra a to jutro planowo powinnam dostac okres.
Chyba zwariuje [emoji7]
Nie wiem co ze soba zrobic, gapie sie w te testy i nie wierze...
Przez ostatnie dwa dni boli mnie brzuch, jak na okres tylko mocniej. Bylam pewna ze @ zawita szybciej ale nic sie nie dzialo...
Czy to normalne?
Zobacz załącznik 1066370
Super! Przyda Nam się Czarownica na Wrześniówkach ;)

reklama
Do góry