reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Mąż się ucieszył... Ale myślę,że trochę odetchniemy jak szczęśliwie minie 9tydz bo wtedy 2 razy miałam poronienia :/ o detektorze nie myślę :p na razie modle się żeby w sobote była mocniejsza kreska na teście i aby na usg majowym zobaczyć bicie serduszka i żeby lekarz powiedział,że jest wszystko ok :) no i żeby potem przebrnąć szczęśliwie przez 1 trymestr
Na pewno będzie, a pytałam Cię o ten detektor bardziej jako lekarza😉

reklama
A w którym tygodniu poronilas ? Bo u mnie bardzo wcześnie 4/5 tydzień hcg na poziomie 125 . Lekarz powiedział że jeśli nie zacznę krwawic do poniedziałku to mam się zjawic u niego A ja nic A nic nie czuje jakby miało się zacząć . Boję się szczerze tego co mnie czeka , boję się szpitala albo jakiegoś zakażenia .

Jeju współczuję Ci że to tyle trwa 7 miesięcy znam to uczucie :(
Ja dwa razy miałam taką sytuacje,tylko to był 9tydz. Ja od razu byłam w szpitalu:dostałam tabletki dopochwowe,potem co godzine usg - lekarka spr czy się oczyszcza i w sumie za każdym razem miałam łyżeczkowanie. Ona uważała,że krócej będę krwawic i że się szybciej oczyści. Robiła wszystko delikatnie. 1 zabieg miałam 3 sierpnia,okres po zabiegu 8 września a druga ciąża w grudniu. Niestety w 9 tyg przestało bić serduszko.. 31 styczeń zabieg, okres teraz 18 marca no i teraz...kolejna ciąża :o

Myślę, że to dobra sprawa żeby kontrolować. Chociaż czytałam sporo na forum,że też zależy jaki i jak się dziecko ułoży..ze czasem można nic nie usłyszeć :o ja bym kupiła :D lubię mieć wszystko pod kontrolą :)
Właśnie ja też bym kupiła. Zwlaszcza że tu u mnie przed 12 tyg nigdzie się nie umowie. Ja jutro testuje , chociaż brzuch boli mnie trochę jak na @ Ale później przestaje . Wariuje już 🤪🤣

A w którym tygodniu poronilas ? Bo u mnie bardzo wcześnie 4/5 tydzień hcg na poziomie 125 . Lekarz powiedział że jeśli nie zacznę krwawic do poniedziałku to mam się zjawic u niego A ja nic A nic nie czuje jakby miało się zacząć . Boję się szczerze tego co mnie czeka , boję się szpitala albo jakiegoś zakażenia .

Jeju współczuję Ci że to tyle trwa 7 miesięcy znam to uczucie :(

Zanim dojdzie do zakażenia to muszą tygodnie przeminąć. Tak szybko to nie działa, tak mówiła moja ginekolog. Powiedziała kilka tygodni.. Także spokojnie...

Przytulam [emoji8]

reklama
Do góry