reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja :) nie nastawiam się... od dzisiaj bóle typowo menstruacyjne, więc spodziewam się @ :( próbowałam zbadać szyjkę, chyba miękka, ale nie potrafię powiedzieć czy jest otwarta czy zamknięta. I też wysoko bo muszę się nagimnastykować, żeby ką wyczuć.
Eh, ten dzisiejszy poranny ból, taki jak przed każdą @ zdołował mnie :(
Ja chyba zatestuje w piątek no chyba że nie będzie potrzeby. Ja nie mam pojęcia jak się bada szyjke ale dziś próbowałam. Generalnie czuje tam w srodku coś w rodzaju balonika takiego miękkiego. A dalej jak głębiej wkładam palec to jest coś twardego . To normalne ?🤪

reklama
Ja chyba zatestuje w piątek no chyba że nie będzie potrzeby. Ja nie mam pojęcia jak się bada szyjke ale dziś próbowałam. Generalnie czuje tam w srodku coś w rodzaju balonika takiego miękkiego. A dalej jak głębiej wkładam palec to jest coś twardego . To normalne ?🤪

A żebym to ja się znała 😀 to mój pierwszy cykl, w którym zaczęłam sprawdzać szyjkę, ale zabrałam się za to za późno, bo po owulacji...
Nie pomogę Kochana :D

36 dc, jedyne objawy to czuję się nieskoordynowana zupełnie i mam trochę większy brzuch, a wczoraj czułam się jak przed okresem.
To może jest dla mnie nadzieja jeszcze. Bo dziś zrobiłam test ten paskowy właśnie i nie wyszedł . Więc dałaś mi jeszcze cień nadziei. Będę wracać z pracy to wejdę do apteki po jakiś normalny test i sprawdzę 😉

A żebym to ja się znała 😀 to mój pierwszy cykl, w którym zaczęłam sprawdzać szyjkę, ale zabrałam się za to za późno, bo po owulacji...
Nie pomogę Kochana :D
Właśnie ja też nie badam. Nawet nie wiem kiedy jest otwarta czy zamknięta. Wczoraj mnie trochę podbrzusze pobolewalo a dziś lekko piersi ale to może być i przed @

reklama
Ja dziś mam 24dc @powinna przyjść w poniedziałek ale test owy miałam pozytywny w 16dc więc pewnie się wydłuży. Już nie mogę się doczekać aby zrobić test chciałam w piątek ale pewnie będzie biało. A robicie testy owulacyjne podobno też pokazują wczesna ciaze czy to bujdy tylko?

Do góry