reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ja :) nie nastawiam się... od dzisiaj bóle typowo menstruacyjne, więc spodziewam się @ :( próbowałam zbadać szyjkę, chyba miękka, ale nie potrafię powiedzieć czy jest otwarta czy zamknięta. I też wysoko bo muszę się nagimnastykować, żeby ką wyczuć.
Eh, ten dzisiejszy poranny ból, taki jak przed każdą @ zdołował mnie :(
Ja chyba zatestuje w piątek no chyba że nie będzie potrzeby. Ja nie mam pojęcia jak się bada szyjke ale dziś próbowałam. Generalnie czuje tam w srodku coś w rodzaju balonika takiego miękkiego. A dalej jak głębiej wkładam palec to jest coś twardego . To normalne ?🤪

reklama
Ja chyba zatestuje w piątek no chyba że nie będzie potrzeby. Ja nie mam pojęcia jak się bada szyjke ale dziś próbowałam. Generalnie czuje tam w srodku coś w rodzaju balonika takiego miękkiego. A dalej jak głębiej wkładam palec to jest coś twardego . To normalne ?🤪

A żebym to ja się znała 😀 to mój pierwszy cykl, w którym zaczęłam sprawdzać szyjkę, ale zabrałam się za to za późno, bo po owulacji...
Nie pomogę Kochana :D

36 dc, jedyne objawy to czuję się nieskoordynowana zupełnie i mam trochę większy brzuch, a wczoraj czułam się jak przed okresem.
To może jest dla mnie nadzieja jeszcze. Bo dziś zrobiłam test ten paskowy właśnie i nie wyszedł . Więc dałaś mi jeszcze cień nadziei. Będę wracać z pracy to wejdę do apteki po jakiś normalny test i sprawdzę 😉

A żebym to ja się znała 😀 to mój pierwszy cykl, w którym zaczęłam sprawdzać szyjkę, ale zabrałam się za to za późno, bo po owulacji...
Nie pomogę Kochana :D
Właśnie ja też nie badam. Nawet nie wiem kiedy jest otwarta czy zamknięta. Wczoraj mnie trochę podbrzusze pobolewalo a dziś lekko piersi ale to może być i przed @

reklama
Ja dziś mam 24dc @powinna przyjść w poniedziałek ale test owy miałam pozytywny w 16dc więc pewnie się wydłuży. Już nie mogę się doczekać aby zrobić test chciałam w piątek ale pewnie będzie biało. A robicie testy owulacyjne podobno też pokazują wczesna ciaze czy to bujdy tylko?

Do góry