reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Mój mąż nie wie, kiedy mam dni płodne. Robię testy owu, ale nie przedstawiam mu wyników. Przytulamy się przez cały cykl w miarę regularnie, w okresie owulacji częściej, wiadomo, ale nie na zasadzie - dzisiaj owu, bzykamy się😉. Kilka lat temu, jak zaczynaliśmy się starać popełniliśmy ten błąd i staralismy się pod dyktando cyklu, poskutkowało to tym, że ciąży jak nie było tak nie ma, a przytulanki zamiast przyjemnością stały się koniecznością, a mój mąż bardzo się stosował. Ja trochę inaczej do tego podchodzę, dlatego teraz postanowiłam oszczędzić mu tego stresu. Oczywiscie, wszystko zależy od partnera, relacji itp.
U mnie właśnie zaczynało to przybierać taka forme z konieczności.

reklama
Hej dziewczyny rozmawiałam wczoraj wieczorem z mężem i powiedział mi że często traci libido przez to że nawijam często o tym żeby się kochać [emoji1787]bo to albo te dni, albo powinniśmy czesciej itp [emoji2957]. A jak z waszymi facetami?
Ja też z moim rozmawialam, że dni płodne, on się wtedy stresował i jakoś nie mogliśmy się zgrać. Nie mógł się pogodzic, że seks to zadanie a nie przyjemność. Seksy były, ale jakieś takie nieudane zawsze. Wymuszone. Teraz podchodzę inaczej. Mówię o dniach płodnych, ale staram się wyglądać pięknie, ogolona, fancy bielizna i uwodze, kokietuje, wpominam o seksie, dotykam go, itd. Wtedy i seksy lepsze. [emoji3526]

Ja też z moim rozmawialam, że dni płodne, on się wtedy stresował i jakoś nie mogliśmy się zgrać. Nie mógł się pogodzic, że seks to zadanie a nie przyjemność. Seksy były, ale jakieś takie nieudane zawsze. Wymuszone. Teraz podchodzę inaczej. Mówię o dniach płodnych, ale staram się wyglądać pięknie, ogolona, fancy bielizna i uwodze, kokietuje, wpominam o seksie, dotykam go, itd. Wtedy i seksy lepsze. [emoji3526]
My kupiliśmy małego przyjaciela jeszcze dla mnie do zabawy dodatkowo haha wtedy lubi oglądać 😍🥰😂☺️

Mój zapytał 1wszy raz w tym cyklu "to kiedy jedziemy na całego?" 😅 ale to dopiero nasz 3 cykl starań, więc bierze to bardziej humorystycznie, jeszcze nie ma stresu, a i ja nie wspominam mu co chwilę, że 'już już dajemy' 😁 wtedy i seks lepszy, może się uda 😉 dzisiaj czuję kłucie z lewym, to by się pokrywało teoretycznie z owu, ale testow póki co nie robię i nie kupuje, jak nie zaciąże, to w następnym cyklu zainwestuje w testy 😁

reklama
U Nas Ja mowie chlopu kiedy mam plodne i owu. Ale my sie jeszcze wstrzymujemy ze staraniami. Nie wiem na jak dlugo..
Dzis 1dpo..

Do góry