Kallinea90
Fanka BB :)
Trzymamy wstaw zdjęcieCześć dziewczyny. Staram się z chłopakiem o dziecko. 6 dni przed @ na teście wyszedł ni cień cienia. Test powtórzę w poniedziałek. Trzymajcie kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy wstaw zdjęcieCześć dziewczyny. Staram się z chłopakiem o dziecko. 6 dni przed @ na teście wyszedł ni cień cienia. Test powtórzę w poniedziałek. Trzymajcie kciuki
Przykro. Ale plus taki że wiesz na czym stoisz ja ani II ani @ ;/. 2 spóźnieniaJako stara weteranka witam się w 1 dc [emoji1666]
Jako stara weteranka witam się w 1 dc [emoji1666]
Przykro. Ale plus taki że wiesz na czym stoisz ja ani II ani @ ;/. 2 spóźnienia
Przykro. Ale plus taki że wiesz na czym stoisz ja ani II ani @ ;/. 2 spóźnienia
No niby dobre i to ale czy to ma jakieś znaczenie czy się uda [emoji2368]Chociaż dobrze, że przyszła wcześniej, a nie opóźniona o kilka dni Zawsze to bliżej do kolejnych starań [emoji847]
W tym roku raczej nikt nigdzie nie poleci na wakacje [emoji85]
Super pokaż zdjęcieCześć dziewczyny. Staram się z chłopakiem o dziecko. 6 dni przed @ na teście wyszedł ni cień cienia. Test powtórzę w poniedziałek. Trzymajcie kciuki
O matko 6 dni przed szybkoSuper pokaż zdjęcie