reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Niby na płodność zarówno dla kobiet jak i mężczyzn. Ale właściwie na wszystko. Ogólne zdrowie organizmu i dobre samopoczucie. Masę jest takich pozytywnych opinii na ten temat. Dlatego ja chyba się z macą zaprzyjaźnię. Tylko chyba efekty są dopiero po jakimś czasie, ale to jak ze wszystkim.
Kupiłam w biedronce ale nie wiem z czym to łączyć [emoji2368]

Kupiłam w biedronce ale nie wiem z czym to łączyć [emoji2368]
Można ze wszystkim: 1 łyżeczka (na osobę) na dzień posypywać jedzenie : zupy, sałatki, koktajle, smoothie, desery, itp.
Tylko jest dosyć wyczuwalna. Jak dodałam 2 łyżeczki do 0.5 litra krupnika to zmienił całkowicie smak. Niby fajny tylko niechcemy jeść codziennie wszystkiego o tym samym smaku.
Dlatego mi w smoothie odpowiada bo nie jest wyczuwalny. Dziś np miałam : jedna łodyga selera naciowego, 1 banan, 1 gruszka, 2 grube plastry ananasa, szczypta chilii, szczypta kurkumy, 2 łyżeczki maci w proszku, pół szklanki wody mineralnej gazowanej. Wszystko zblendować i mamy super pierwsze śniadanie.
Albo : jogurt naturalny, maca w proszku, płatki owsiane, mango pokrojone w kostkę.
Czytałam, że najlepiej ją jeść do posiłku na czczo.
No a jak ktoś nie lubi paciajek to można kupić tabletki 😉

Dziewczyny.. mam pytanie. Czy progesteron 23.10 nie jest za niski dla ciazy? Czy to moze sugerowac pozamaciczna? Czy ktoras sie zna? Zazywam duphaston. Na dodatek TSH mi skoczylo do 2,8 :/ BetaHCG wyszla mi 1239.

reklama
Ja też ją mam, ale jako ciążowa mi nie podeszła. Polecam apke ciąża+, można się wiele dowiedzieć, codziennie masz info, co aktualnie dzieje się w brzuszku, są też informacje dla partnera, np. że powinien pomagać w obowiązkach domowych i że dotykanie piersi to tabu! Czytaliśmy to prawie codziennie [emoji6]
Bardzo podoba mi się stwierdzenie że powinien pomagać w obowiązkach, taka apke to ja rozumiem 🤣🤣🤔🤩

Do góry