I to jest straszne. W obu ciążach miałam widoczne żyły. Jak do niedzieli nie dostanę @ to w pon idę na bete. Ja nie wiem czy jak robiłam testy i były dwie krechy to robiłam w terminie @ czy przed czy po. Po prostu dostawałam olśnienia (kaca, nigdy nie mam) i zawsze lekka krecha taki cień a beta ok 300 tego samego dnia lub następnego.Kochana ja co miesiąc to czytam, słyszę od męża może to nie jest nasz czas... Niby tak ale już czuję go w kościach Mnie chyba najbardziej te cycki zmyliły też mi urosly wczoraj do męża mówię no zobacz a on Daria jakie Ty masz żyły ja szybko do lusterka mówię rzeczywiście jest nadzieja ale o...
Chyba zatrudnię się w reklamie Vizira.
reklama
Ja od wtorku mam 37.2-37.3 ale mierzone na czole ;/Witam się w 8dpo, jajniki mnie napierdzielają, normalnie czuję jak mi pulsują[emoji15] chciałabym zatestowac w weekend, ale się boję[emoji17] póki co temperatura od owu utrzymuje się 37,2-37,3
Ech, to czekanie jest odbijające...
Saneatsui
Fanka BB :)
Bielsze nie będzie [emoji2368] no to czekam na @ i 12 cykl starań Zobacz załącznik 1106841
Kobieto nie czekasz na @ tylko na || może jeszcze nie wyjść. Na pewno tam nic nie świta?
Daraa_94
Najlepszy prezent pod choinkę [emoji7]Idź idź, niech sprawdzi co tam się dzieje, i będziesz wiedziała co i jak.
Też się boję żeby wszystko było dobrze, bo mnie torbiele kochaja niestety...
Tak czekam na wyniki drugiej bety na pierwszej byłam we wtorek.
Pierwsza wizyta mam 22.04 więc wtedy się dowiem.
Wg różnych kalkulatorów podaje : 23.12 - 27.12 [emoji16]
Więc gdyby wszystko poszło dobrze to będą niezłe święta [emoji23][emoji173]
Będzie wszystko dobrze jak już się udało [emoji3526]daj znać jak przyrost [emoji3526]
Daraa_94
Oby i tym razem tak było [emoji3531]
I to jest straszne. W obu ciążach miałam widoczne żyły. Jak do niedzieli nie dostanę @ to w pon idę na bete. Ja nie wiem czy jak robiłam testy i były dwie krechy to robiłam w terminie @ czy przed czy po. Po prostu dostawałam olśnienia (kaca, nigdy nie mam) i zawsze lekka krecha taki cień a beta ok 300 tego samego dnia lub następnego.
Saneatsui
Nigdy nie widziałam tak grubych kresek. Też bym taki chciała. Jak narazie dziś termin @ test owu lekka kreska a ciążowy biel wizira. Apka pokazuje że dziś termin @ ale miałam i cykle 2-3 dni dłuższe. Biust mi urusl, mam widoczne żyły i wcześniej piekły sutki teraz trochę mniej, ale bolą też po bokach.
Nie mogę dodać zdjęcia ;/
Grube kreski bo i beta już wysoka mam nadzieję. Jak robiłam 1.04-11 dpo to miałam 42,7 A jak 03.04-13 dpo to 142 takze już w tysiącach powinna byc
Daraa_94
Tak się dopatruje, że fabryczna widzę. Teraz to już nawet chce @ żeby ładnie w czwartek do lekarza iść
Kobieto nie czekasz na @ tylko na || może jeszcze nie wyjść. Na pewno tam nic nie świta?
katherinnn
Też mierzę na czole, ale jak na mnie to i tak wysoka temperatura, normalnie mam dużo ponizej 37Ja od wtorku mam 37.2-37.3 ale mierzone na czole ;/
Saneatsui
Widzisz, ja oczywiście też to czytałam, praktycznie z mała przerwą od 03.2019 roku, i teraz czekam na wynik drugiej bety. Mam nadzieję że będzie przyrost.
Powiem Ci że po mojej załamcę w tamtym miesiacu, gdzie runął mi świat serio, stwierdziłam że przyjdzie czas i co ma być to będzie. Nie patrzyłam na to co mogę A co nie mogę gdybym była w ciąży, kilka dni po owulacji wypilam z przyjaciółką bardzo duzo alkoholu, chyba jakos tak upuscily się że mnie emocje.
Może też przyczyniło się to ze teraz nie pracowałam, że siedziałam w domu i nie żyłam tak w biegu jak do tej pory. Że mogłam się wyspać i iść na dłuższy spacer z psiakiem.
Nie wiem, ale chyba potwierdza się to co dziewczyny wcześniej pisały, że chyba troszku trzeba odblokować psyche [emoji173]
Przyznaję, prawda.
W tym cyklu miałam się umawiać na monitoring ale jak się zaczęło to z koronawirusem to stwierdziłam że jeszcze poczekam, lepiej by teraz było nie zajść. No ale testy owu robiłam,tylko mąż ich nie widział i nie wiedział kiedy mam, kochalismy sie często i z radością i ochota A nie dlatego że już. I 8dpo test biały, bez emocji bez zalamki bo przecież wcześnie i 10 dpo zrobiłam i tak leżał, ja się zajelam telefonem, no ale po 4 min patrzę A tam kreska. Nie cień A kreska, byłam w szoku.
reklama
Saneatsui
Idź idź, niech sprawdzi co tam się dzieje, i będziesz wiedziała co i jak.
Też się boję żeby wszystko było dobrze, bo mnie torbiele kochaja niestety...
Tak czekam na wyniki drugiej bety na pierwszej byłam we wtorek.
Pierwsza wizyta mam 22.04 więc wtedy się dowiem.
Wg różnych kalkulatorów podaje : 23.12 - 27.12 [emoji16]
Więc gdyby wszystko poszło dobrze to będą niezłe święta [emoji23][emoji173]
Ginekolodzy liczą tak: data ostatniej miesiączki- 3 miesiące +7 dni
Mnie tak wychodzi 14.12 ost miesiączka była 7.03