Wspaniale!Dziewczyny beta mi wzrosła o 266%
We wtorek 75 A dziś 278 [emoji7][emoji16]
reklama
rossig
Fanka BB :)
Zrób testKurde dziewczyny zaczęłam plamić i myślałam że okres się rozkręca jak zawsze a teraz po dobrej godzinie idę do WC i nie ma nic [emoji54][emoji54] nie wiem co myśleć...
Serio? Myślałam, że takie rzeczy to tylko w serialach ale, że tak nic nie wzbudziło jej podejrzeń- brak okresu, falowanie w brzuchu, nic?Miałam znajomą, która o ciąży dowiedziała się w czasie porodu [emoji1745]
Ogólnie nie wierzyłam w tą historię ale rozmawiałam z moją ciotką, która widziała dziewczynę miesiąc przed porodem i sama mówiła że w życiu by nie powiedziała że jest w ciąży... Ja to chyba powoli zaczynam wierzyć że tylko cudem zajdę w ciążę, więc i w ciała wierzę [emoji23]
Super wieści! Oby tylko takie się u nas pojawiały niech kruszek dalej rośnie w takim tempieDziewczyny beta mi wzrosła o 266%
Spokojnie, może jeszcze coś wyjdzie. Może jest za wcześnie. Nie ma okresu - jest nadzieja.A ja zrobiłam dziś ten test - negatywny, nie mogłam czekac do weekendu, więc witaj 29 cyklu starań czekam teraz tylko na okres, ciekawe, kiedy przyjdzie
rossig
Niestety nie znam odpowiedzi na to pytanie. A mieścisz się w normach labolatoryjnych dla pierwszego trymestru?Dziewczyny.. mam pytanie. Czy progesteron 23.10 nie jest za niski dla ciazy? Czy to moze sugerowac pozamaciczna? Czy ktoras sie zna? Zazywam duphaston. Na dodatek TSH mi skoczylo do 2,8 :/ BetaHCG wyszla mi 1239.
Kallinea90
A robiłaś test?Kurde dziewczyny zaczęłam plamić i myślałam że okres się rozkręca jak zawsze a teraz po dobrej godzinie idę do WC i nie ma nic [emoji54][emoji54] nie wiem co myśleć...
Kallinea90
A kiedy masz dostać?A ja zrobiłam dziś ten test - negatywny, nie mogłam czekac do weekendu, więc witaj 29 cyklu starań czekam teraz tylko na okres, ciekawe, kiedy przyjdzie
Verona26
Czekam na Twój mega pozytyw... [emoji173][emoji173]
Śnił mi się test ciążowy były na nim 4 kreski a później zniknęły [emoji2356] a co mi się śni to nic z tego [emoji2368]
Katarynka1990
Dziś 30 dc, zwykle pojawia się między 27 a 33 dniem, ale owu była 1,2 kwietnia, więc na pewno nic z tego, bo test powinien już coś pokazać także czekam na okres i walczę dalejA kiedy masz dostać?
Wesoła_Aga
A ja witam się w 1 dniu cyklu [emoji2370][emoji1309]
Koszmar... Szkoda, że się nie udało. Trzymaj się! Nowy cykl nowa szansa.
Kurde dziewczyny zaczęłam plamić i myślałam że okres się rozkręca jak zawsze a teraz po dobrej godzinie idę do WC i nie ma nic [emoji54][emoji54] nie wiem co myśleć...
Oby sie nie rozkręcił...
Dziewczyny beta mi wzrosła o 266%
Cudo! Gratulacje
Wesoła_Aga
Ciekawe czy w ogóle przyjdzie bo ostatnie 9 cykli bylo bez owu ale zobaczymy jutro mam monitoring
O kurcze aż 9 cykli? Mi wlaśnie gin powiedział, że widzi u swoich pacjentek, że po clo rośnie pęcherzyk to on jest pusty - nie ma w sobie materiału i nie zamienia siię potem w ciałko żółte. Także podobno to cholernie indywidualne czy akurat na nas zadziała jak zadziała...
Jak monitoring?
Mi to chyba jednak te pęcherzyki moga nie pękać Trudno dam na zastrzyk 150 zł. Kosmiczna cena tyle co ginekolog bierze za wizyte
reklama
Daraa_94
A gdzie tam dziś biel Vizira
Czekam na Twój mega pozytyw... [emoji173][emoji173]