reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Kurde dziewczyny zaczęłam plamić i myślałam że okres się rozkręca jak zawsze a teraz po dobrej godzinie idę do WC i nie ma nic [emoji54][emoji54] nie wiem co myśleć...
Zrób test 😉
Miałam znajomą, która o ciąży dowiedziała się w czasie porodu [emoji1745]
Ogólnie nie wierzyłam w tą historię ale rozmawiałam z moją ciotką, która widziała dziewczynę miesiąc przed porodem i sama mówiła że w życiu by nie powiedziała że jest w ciąży... Ja to chyba powoli zaczynam wierzyć że tylko cudem zajdę w ciążę, więc i w ciała wierzę [emoji23]
Serio? Myślałam, że takie rzeczy to tylko w serialach 😆 ale, że tak nic nie wzbudziło jej podejrzeń- brak okresu, falowanie w brzuchu, nic? 🤔
Dziewczyny beta mi wzrosła o 266%
We wtorek 75 A dziś 278 [emoji7][emoji16]
Super wieści! Oby tylko takie się u nas pojawiały ❤️ niech kruszek dalej rośnie w takim tempie 😉
A ja zrobiłam dziś ten test - negatywny, nie mogłam czekac do weekendu, więc witaj 29 cyklu starań 😭 czekam teraz tylko na okres, ciekawe, kiedy przyjdzie 😔
Spokojnie, może jeszcze coś wyjdzie. Może jest za wcześnie. Nie ma okresu - jest nadzieja.

Dziewczyny.. mam pytanie. Czy progesteron 23.10 nie jest za niski dla ciazy? Czy to moze sugerowac pozamaciczna? Czy ktoras sie zna? Zazywam duphaston. Na dodatek TSH mi skoczylo do 2,8 :/ BetaHCG wyszla mi 1239.
Niestety nie znam odpowiedzi na to pytanie. A mieścisz się w normach labolatoryjnych dla pierwszego trymestru?

A ja witam się w 1 dniu cyklu [emoji2370][emoji1309]

Koszmar... Szkoda, że się nie udało. Trzymaj się! Nowy cykl nowa szansa.

Kurde dziewczyny zaczęłam plamić i myślałam że okres się rozkręca jak zawsze a teraz po dobrej godzinie idę do WC i nie ma nic [emoji54][emoji54] nie wiem co myśleć...

Oby sie nie rozkręcił...

Dziewczyny beta mi wzrosła o 266%
We wtorek 75 A dziś 278 [emoji7][emoji16]

Cudo! Gratulacje :)

Ciekawe czy w ogóle przyjdzie bo ostatnie 9 cykli bylo bez owu 🤔 ale zobaczymy jutro mam monitoring

O kurcze aż 9 cykli? Mi wlaśnie gin powiedział, że widzi u swoich pacjentek, że po clo rośnie pęcherzyk to on jest pusty - nie ma w sobie materiału i nie zamienia siię potem w ciałko żółte. Także podobno to cholernie indywidualne czy akurat na nas zadziała jak zadziała...

Jak monitoring?

Mi to chyba jednak te pęcherzyki moga nie pękać 🤔 Trudno dam na zastrzyk 150 zł. Kosmiczna cena tyle co ginekolog bierze za wizyte :-D:-D:-D

reklama
Do góry