reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hejka dziewczyny, ja już nic nie ogarniam. Dzisiaj w sensie 9.01 w 28 dc pojawił mi się w okolicach południa różowy śluz w sensie widać że to jeszcze śluz ale podbarwiony krwią, przez calutki dzień nic i teraz znów, ale on jest tak jakby w środku, nie wypływa nic tylko przy wycieraniu i jest go niewiele.
Niby okres mam mieć w sobotę. Nigdy mi się tak miesiączka nie zaczynała żeby najpierw jakieś dziwne plamienia A dopiero potem normalny okres.
Sama nie wiem czy mieć nadzieję że to implementacyjne czy bardziej liczyć że 1 dc. No zalamka:(

Dziewczyny, ja już nie wiem co mi jest.
Dzisiaj znów obudziłam się z katarem i bólem gardła. W ciągu dnia pewnie znowu mi przejdzie i nie będzie śladu po owym przeziębieniu.
Już nie wiem co mam myśleć... :(

Hejka dziewczyny, ja już nic nie ogarniam. Dzisiaj w sensie 9.01 w 28 dc pojawił mi się w okolicach południa różowy śluz w sensie widać że to jeszcze śluz ale podbarwiony krwią, przez calutki dzień nic i teraz znów, ale on jest tak jakby w środku, nie wypływa nic tylko przy wycieraniu i jest go niewiele.
Niby okres mam mieć w sobotę. Nigdy mi się tak miesiączka nie zaczynała żeby najpierw jakieś dziwne plamienia A dopiero potem normalny okres.
Sama nie wiem czy mieć nadzieję że to implementacyjne czy bardziej liczyć że 1 dc. No zalamka:(
Jak rano ? Rozkręciło się coś ? Trzymam kciuki żeby @ nie przyszła

reklama
Do góry