O, jest tu ktoś kto jeszcze nie śpi, a później znów będziemy niecierpliwie tu czekać na CiebieBezsenność.. i znowu test o 12
reklama
Smerfetka94
Fanka BB :)
Hahahahah no co poradze jak nie moge ;pO, jest tu ktoś kto jeszcze nie śpi, a później znów będziemy niecierpliwie tu czekać na Ciebie
W. Jutro wcześniej do pracy to może wczesniej tutaj zerkne.
Ale czuje ze bedzie jedna
Saneatsui
Hejka dziewczyny, ja już nic nie ogarniam. Dzisiaj w sensie 9.01 w 28 dc pojawił mi się w okolicach południa różowy śluz w sensie widać że to jeszcze śluz ale podbarwiony krwią, przez calutki dzień nic i teraz znów, ale on jest tak jakby w środku, nie wypływa nic tylko przy wycieraniu i jest go niewiele.
Niby okres mam mieć w sobotę. Nigdy mi się tak miesiączka nie zaczynała żeby najpierw jakieś dziwne plamienia A dopiero potem normalny okres.
Sama nie wiem czy mieć nadzieję że to implementacyjne czy bardziej liczyć że 1 dc. No zalamka
Niby okres mam mieć w sobotę. Nigdy mi się tak miesiączka nie zaczynała żeby najpierw jakieś dziwne plamienia A dopiero potem normalny okres.
Sama nie wiem czy mieć nadzieję że to implementacyjne czy bardziej liczyć że 1 dc. No zalamka
Mrufka®®®
Jak rano ? Rozkręciło się coś ? Trzymam kciuki żeby @ nie przyszłaHejka dziewczyny, ja już nic nie ogarniam. Dzisiaj w sensie 9.01 w 28 dc pojawił mi się w okolicach południa różowy śluz w sensie widać że to jeszcze śluz ale podbarwiony krwią, przez calutki dzień nic i teraz znów, ale on jest tak jakby w środku, nie wypływa nic tylko przy wycieraniu i jest go niewiele.
Mrufka®®®
A może owulacja się przesunęła ? Wiesz jak to jest póki nie ma @ to jest nadzieja!A ja nie wytrzymałam i zrobiłam test, czułość 20 i nic 27dc 11dpo
Matka. Wariatka
Nagatyw
Mrufka®®®
Matko no co za gupie informacje z rana ! Może jeszcze za wcześnie?Nagatyw
reklama
Raczej nie z objaw i temperatury wynika że owu była 30.12A może owulacja się przesunęła ? Wiesz jak to jest póki nie ma @ to jest nadzieja!