reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Ok, to teraz bym chciała spróbować może z testami owulacyjnymi i może jakaś suplementacja? Czy testy owu się u was sprawdzają? Mają sens jeśli ja czuję zawsze owulacje? Boli mnie wtedy dość intensywnie jajnik 🙂 ma to sens? I czy polecacie jakieś suplementy może które mogłabym sobie brać aby zwiększyć szansę na ll?

reklama
Jak rano ? Rozkręciło się coś ? Trzymam kciuki żeby @ nie przyszła
No właśnie nie, u mnie cisza :) chociaż uczucie na dole jakby cały czas leciało. Ale wczoraj mnie tak brzuch cmil dziwnie A W sumie mnie brzuch zaczyna boleć dopiero tak godzinę dwie po tym jak się @ rozkreci. Sama nie wiem, jak do jutra rana się nie rozkreci to będę jutro testować

Dziewczyny! Nie wierze...
Oczywiscie nie wytrzymalam do jutra a to jutro planowo powinnam dostac okres.
Chyba zwariuje [emoji7]
Nie wiem co ze soba zrobic, gapie sie w te testy i nie wierze...
Przez ostatnie dwa dni boli mnie brzuch, jak na okres tylko mocniej. Bylam pewna ze @ zawita szybciej ale nic sie nie dzialo...
Czy to normalne?
20200110_070235.jpeg

Witam w ten "piekny" feszcowy, mokry i zimny poranek :) Patrze nie tylko u mnie bezsennosc po nocach ;) ajj jak ciezko wstac bylo. Wszyscy zaspalismy :) corke 5 blokow dalej do szkoly samochodem zawiozlam 🤣 przykro mi z powodu testow zakonczonych niepowodzeniem :* na szczescie dzien sie dopiero zaczal i mamy jeszcze tyle cykli przed soba :) Zycze milego dnia wszystkim :)

Pamiętajcie: czekolada działa cuda na taka pogodę i "jesienną" chandrę ;)

Chyba zwariuje [emoji7]
Przez ostatnie dwa dni boli mnie brzuch, jak na okres tylko mocniej. Bylam pewna ze @ zawita szybciej ale nic sie nie dzialo...
Czy to normalne?
Zobacz załącznik 1066370
To ciazowy ?

Uuu to spoko. Nie pamiętam kiedy miałam orgazm... :-(
Ja mam tylko przy minecie i zawsze tylko łechtaczkowy.

Przeczytałam sobie w necie że orgazm nie ma wpływu na płodność kobiety. Że to mit że bez orgazmu się nie zajdzie.
No to się ciut uspokoiłam bo już myślałam że moja oziębłość ma tutaj znaczenie.
Pewnie, że nie ma, przynajmniej pochwowy, ja nigdy nie miałam i jakoś w ciąże zaszłam :D

Chyba zwariuje [emoji7]
Czy to normalne?
Zobacz załącznik 1066370
Rozumiem że to ciążowe? Bo mnie zawsze te paskowe mylą :p Ale widać piękne krechy!!!

reklama
Chyba zwariuje [emoji7]
Czy to normalne?
Zobacz załącznik 1066370
Ciążowe? Gratuluję ❤️

Do góry