reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Bezsenność.. i znowu test o 12 :p
W tamtym tygodniu tak miałam... Przeca cały tydzień spałam może 20h? Nie spałam do 4 nad ranem i wybudzalam się chwilę po 6. I to wybudzalam się czując jakbym spala w ogóle z otwartymi oczami bo bylo to jak kliknięcie nagle i mozg mi się załączal. Lazilam jak trup ale w końcu na szczęście minęło.

reklama
Hej dziewczyny! Przykro mi z powodu negatywów :( Ale pamiętajcie, że to jeszcze nic nie znaczy na 100%!

Melduję się, po wczorajszym plamieniu i później dwóch-trzech kropelkach krwi na papierze nic się w nocy nie pojawiło, @ nie przyszła, skurcze i kłucia w macicy już nie dokuczają, piersi są co prawda tkliwe, ale nie już jak poparzone jak przez ostatnie dwa dni. Wygląda na to, że wszystko się unormowało. Może rzeczywiście przez te dwa dni mialam implantację i dlatego organizm wariował! Teraz trochę cierpliwiej będę czekała na test w środę w terminie @ :)

Tule mocno w takim razie 🤗
A śniło mi się, że robiłam test. Wszystko było tak realistyczne i zobaczyłam te dwie kreski, tak się cieszyłam, że aż się obudziłam. I jak już się obudziłam i zczailam, że to był tylko sen to zrobilo mi się tak strasznie złe. Bo już w końcu odetchnelam z ulga, było super i nagle już nie jest ☹️ liczyłam że może to jakiś znak? Że w końcu będzie pozytywny ale nie.

A śniło mi się, że robiłam test. Wszystko było tak realistyczne i zobaczyłam te dwie kreski, tak się cieszyłam, że aż się obudziłam. I jak już się obudziłam i zczailam, że to był tylko sen to zrobilo mi się tak strasznie złe. Bo już w końcu odetchnelam z ulga, było super i nagle już nie jest ☹ liczyłam że może to jakiś znak? Że w końcu będzie pozytywny ale nie.
Może to znak na kolejne miesiące :) Że juz wkrótce ;*

reklama
A śniło mi się, że robiłam test. Wszystko było tak realistyczne i zobaczyłam te dwie kreski, tak się cieszyłam, że aż się obudziłam. I jak już się obudziłam i zczailam, że to był tylko sen to zrobilo mi się tak strasznie złe. Bo już w końcu odetchnelam z ulga, było super i nagle już nie jest ☹ liczyłam że może to jakiś znak? Że w końcu będzie pozytywny ale nie.
Dopiero przeczytałam że @ przyszła :( przykro mi Mała ! Ale cycki do góry i w kolejnym cyklu będzie lepiej 😘

Do góry