Daraa_94
Fanka BB :)
Zrób dziś i jutro [emoji3526]Myślicie Żeby czekać do jutra rana z testem czy nie pić przez 4 godziny i zrobić juz dzisiaj test ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrób dziś i jutro [emoji3526]Myślicie Żeby czekać do jutra rana z testem czy nie pić przez 4 godziny i zrobić juz dzisiaj test ?
Jak dziś wyjdzie to ja bym jutro rano już na betę i progesteron leciała a nie powtarzała Ewentualnie można jeszcze zerknąć na TSH i ft4, o ile wcześniej była niedoczynność, bo parametry skaczą po zapłodnieniu od razu, więc pierwsza wizyta u endo wtedyZrób dziś i jutro [emoji3526]
Miałaś jakieś objawy?Wyniki mam do odbioru po 15, do tego czasu chcę być w miarę spokojna, boję się niesamowicie ?
Kiedy umówić się do lekarza jak myślicie?
Gratulacje!
Gratulacje! [emoji7]
Spokojnie! Wszystko będzie dobrze [emoji8] trzymam kciuki [emoji3590]
Gratuluję [emoji16]
Są super kreseczki piękne [emoji3526] będzie dobrze, nic się nie bój. Cudownie [emoji179] trzymam kciuki za piękną betę [emoji173]️
LUCKY Czekam na Ciebie [emoji173][emoji8]Gratulacje! Bedziesz grudnioweczka [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Gratulacje!
Lucky testuj dzis jak @ Ci sie spoznia kup dwa testy od razu jeden dzis drugi jutro
ciesze sie, ze tak "plodnie" tu..
Gratulacje!! Ja tak samo cała się trzęsłam, płakałam i krzyczałam „Boże to niemożliwe” haha [emoji2957] Cudownie! [emoji173]️
Miałaś jakieś objawy?
W miarę możliwości zachowuj spokój ale to na pewno wielkie emocje [emoji3526]
Jajniki mnie kuły tylko na przemian [emoji85] ale nie chciałam sobie wkrecać i nawet winko piłam w święta [emoji85] może ten luz tak podziałał [emoji16][emoji16]
No i jadłam morele i ananasy [emoji16][emoji16][emoji16]