reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hym ja też dziś 38 dzień cyklu, nadal nie ma okresu tylko u mnie chyba nic nie zapowiada @ a testy negatywne 🤔 taki długi cykl miałam zaraz po poronieniu w kwietniu 2019 r
A przypomnij jak długie masz cykle ogólnie? Bo ja 31-34dni. Jutro kupię kolejny test, może coś pokaże w końcu, albo i nie. Najgorsze te czekanie... szkoda dni...

Na jednym był cień cienia cienia cienia...... a na drugi dzień biało. Ostatni ten biały robiony wczoraj. Najgorzej, że mam czasem takie "skurcze" o właśnie np teraz.. takie okresowe... i nic z tego

zrób może jeszcze raz rano jak coś masz w zapasie. :)
moja przyjaciółka miała tak, że jeden negatywny, drugi też, dopiero trzeci wyszedł pozytywnie. a okres się spóźniał ..

Od trzech dni jak mnie ból złapie, czy tam skurcz.. lecę do łazienki i szukam jak ta głupia okresu hahahah już nie powiem co mnie boli czasem od tego podcierania. :confused2::confused2::confused2:

reklama
Do góry