Ragda
Fanka BB :)
i co bolą? haahaah
małe są to pewnie bolą od tego, że je zgniatam
ale nie no chyba bolą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i co bolą? haahaah
Dziś 38 dzień cyklu, nadal nie ma okresu. Był chwilowy ból typowo menstruacyjny, taki sam był wczoraj. w sumie to tak chwycił na chwile i przestał i uczucie, że zaraz potop a tu tylko śluz i to taki podobny do płodnego.
A przypomnij jak długie masz cykle ogólnie? Bo ja 31-34dni. Jutro kupię kolejny test, może coś pokaże w końcu, albo i nie. Najgorsze te czekanie... szkoda dni...Hym ja też dziś 38 dzień cyklu, nadal nie ma okresu tylko u mnie chyba nic nie zapowiada @ a testy negatywne taki długi cykl miałam zaraz po poronieniu w kwietniu 2019 r
Na jednym był cień cienia cienia cienia...... a na drugi dzień biało. Ostatni ten biały robiony wczoraj. Najgorzej, że mam czasem takie "skurcze" o właśnie np teraz.. takie okresowe... i nic z tegoa testy??
Ja mam 29/30 już robiłam 3 testy i negatywneA przypomnij jak długie masz cykle ogólnie? Bo ja 31-34dni. Jutro kupię kolejny test, może coś pokaże w końcu, albo i nie. Najgorsze te czekanie... szkoda dni...
Na jednym był cień cienia cienia cienia...... a na drugi dzień biało. Ostatni ten biały robiony wczoraj. Najgorzej, że mam czasem takie "skurcze" o właśnie np teraz.. takie okresowe... i nic z tego
Ja mam 29/30 już robiłam 3 testy i negatywne
Nie właśnie i sama nie wiem o co chodzidziwne, że aż tak Ci się przestawiło.. mialaś jakies stresy?