reklama
Verona26
Fanka BB :)
U mnie to norma. Już się przyzwyczaiłam. O powieszenie zegara na ścianie prosiłam 2 miesiące ( twierdził że ja mam tego nie robić no jest to zabudowa z regips i napewno zrobię dziurę, zna mniej moje zdolności [emoji23][emoji23][emoji23]) w końcu się wkur... I sama to przywiesilam. Dziury nie ma [emoji23][emoji23][emoji23]
Mój to samo. Po roku proszenia o wymianę 2 kontaktów w ścianie wymienił - ale jeden, powiedział, że reszta później, to poczekam kolejny rok haha Faceci chyba już tak mają XD
Daraa_94
Trzymać kubeczek blisko ciała np pod kurtkaA czy oddanie nasienia w domu nie daje błędnych wyników? W jaki sposób to przetransportować żeby zachować temperature ciała?
bleucoco
Ja sobie to sprawdzałam co miesiąc przed @ i całkiem śmiesznie było za 1 razem bo takie "o kurde, to ja tak tam wyglądam?!" Ale wygodniej jest siadając na podłodze z nogami tak jak do pozycji kwiatu lotosu, na kości ogonowej (najlepiej mieć o co się oprzeć plecami), lusterko kładę między stopy, jak jest za ciemno, to za lusterkiem kładę telefon z włączoną latarką i w ten sposób ma się wolne obydwie ręce i można sobie też zobaczyć w środku jak to wygląda i ile jest śluzuKuuuurdeeee powiem Ci, że mnie zaintrygowalas z tym zasinieniem i lusterkiem w odpowiedziach wcześniej XD aż pójdę sprawdzić. Walczyłam że sobą i mówię sobie "eeee nieee" ale jednak tak Ciekawe ile z nas dziś zabierze lusterko do kąpieli że sobą
Ja nie wiem czy dzisiaj zadziałać mój obrażony men wczoraj spisał się na medal-usłyszał dni płodne i naszła mu ochota na figle (więc ciutek mu zależy). Ale dziś pada na twarz natomiast według apki jutro mam OWU. W piątek się miniemy i dopiero w sobotę wieczorem będzie można harcować... co polecacie?
My to tak max 3 razy w tygodniu, więcej tylko na jakiś urlopach czy wakacjach. Boje się że to mało
My to tak max 3 razy w tygodniu, więcej tylko na jakiś urlopach czy wakacjach. Boje się że to mało
Verona26
Bierz go dzisiaj!!! [emoji7][emoji23] Bo w sobotę może być za późno!
Ja nie wiem czy dzisiaj zadziałać[emoji2957] mój obrażony men wczoraj spisał się na medal-usłyszał dni płodne i naszła mu ochota na figle (więc ciutek mu zależy[emoji7]). Ale dziś pada na twarz [emoji53]natomiast według apki jutro mam OWU. W piątek się miniemy i dopiero w sobotę wieczorem będzie można harcować... co polecacie?
Wesoła_Aga
Zrób mu masaż i do dzieła jak mu się generał obudzi to i zmęczenie przejdzie
reklama
bleucoco
Hahaha GENERAŁ Ale się uśmiałam!! My ostatnio dla śmiechu nazywaliśmy Sztyletem albo Węgorzem bo gdzieś w filmie uslyszeliśmyZrób mu masaż i do dzieła jak mu się generał obudzi to i zmęczenie przejdzie