bienius992
Fanka BB :)
Ale się rozpisalyscie, trochę czasu mi zajęło przeczytanie [emoji6]
Ja 2 dzień @ = czekolada!! Hehe
Ja 2 dzień @ = czekolada!! Hehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to go zrelaksuj właśnieHaha! będzie salutowanie
Kurcze ale mi go naprawdę szkoda... mega ciężki tydzień miał. Martwię się że to też ma wpływ na pływaków... że jest ochota, jest siła są działania a potem efekty
Na taki objaw to za wczesnieMój ukochany popsikał się dezodorantem. Jak do mnie doleciało to myślałam, że zwymiotuję! Coraz ciekawiej się robi, coraz ciekawiej!
Pierwsze słyszę.
O krwawieniu menstruacyjnym to wiem że przytulasy niezalecane, bo łatwiej o infekcje.
To chyba zależy od progesteronu a nie betaHCG. Tak czy siak, nic nie poradzę, tak byłoNa taki objaw to za wczesnie
Ja gdzieś tam kiedyś przeczytałam, żeby powstrzymac się od współżycia, żeby wszystko tam mogło na spokojnie sobie podziałać, ale czy to prawda...Pierwsze słyszę.
O krwawieniu menstruacyjnym to wiem że przytulasy niezalecane, bo łatwiej o infekcje.