reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Mój na początku był mega sceptycznie nastawiony do tego. Myślał że uda się od razu. W poprzednim cyklu cały czas.mi gadał że jestem w ciąży bo nie jestem sobą. Myślę że byłam Ale w biochemicznej bo dwa testy nie mogły się pomylić. A teraz jak mu powiddzialam że co drugi dzień będziemy się kochać żeby zwiększyć szansę to bardzo entuzjastycznie do tego podszedł co mnie mega cieszy! [emoji4]
Mój mąż się dziś zastanawiał czy może nie powtórzyć badań nasienia. Ostatnie badanie było kilka lat temu i było średnie, ale nie tragiczne.
Nawet sprawdzał sobie cenę tego badania w necie.
Nonono chyba wziął sobie do serca te nasze starania.

reklama
Jakbym czytała o sobie :) Trochę żałuję, że dziś zrobiłam ten test właśnie z tej niecierpliwości, o której piszesz. Wiedziałam, że za wcześnie. No ale miałam podstawy podejrzewać, że owulacja mogła być wcześniej, więc wtedy wczoraj byłoby odpowiednio :D Także teraz czekam już normalnie do daty @ :) Powodzenia!
Kuuuurdeeee powiem Ci, że mnie zaintrygowalas z tym zasinieniem i lusterkiem w odpowiedziach wcześniej XD aż pójdę sprawdzić. Walczyłam że sobą i mówię sobie "eeee nieee" ale jednak tak 🙈🙈🙈 Ciekawe ile z nas dziś zabierze lusterko do kąpieli że sobą 😂😂😂

Dla mnie to zawsze jest dziwne jak facet nie chce zrobić badań.. kobieta może znosić wszystko... Dopóki ona chodzi do ginekologa robi wszystkie badania, czeka, sprawdza itd jest ok. Facet? O nie, przecież nie pójdzie... Egoistyczne i dziecinne ogromnie
To był mój argument mi też nie jest miło "rozkładać nogi" przed lekarzem więc chyba szkoda czasu jeśli mnie wyleczymy a okaże się, że coś u niego nie tak więc lepiej żebyśmy w razie wu przechodzili przez to razem, bo kobieta to da sobie radę ze wszystkim.

Kuuuurdeeee powiem Ci, że mnie zaintrygowalas z tym zasinieniem i lusterkiem w odpowiedziach wcześniej XD aż pójdę sprawdzić. Walczyłam że sobą i mówię sobie "eeee nieee" ale jednak tak 🙈🙈🙈 Ciekawe ile z nas dziś zabierze lusterko do kąpieli że sobą 😂😂😂
No właśnie myślę czy nie sprawdzić xd
Tydzień temu sprawdzałam i oczywiście już miałam kolejny objaw haha 🤣🤣

Dokładnie. Ja w przeciągu roku byłam u trzech różnych lekarzy i świeciłam czterema literami. Na pewno dla mnie to było mega przyjemne i wcale nie krępujące.
Dla mnie to zawsze jest dziwne jak facet nie chce zrobić badań.. kobieta może znosić wszystko... Dopóki ona chodzi do ginekologa robi wszystkie badania, czeka, sprawdza itd jest ok. Facet? O nie, przecież nie pójdzie... Egoistyczne i dziecinne ogromnie

Dokładnie. Ja w przeciągu roku byłam u trzech różnych lekarzy i świeciłam czterema literami. Na pewno dla mnie to było mega przyjemne i wcale nie krępujące.
Mój mąż twierdzi, że niby kobiety są przyzwyczajone do tego i jest to dla nich "normalne" 🙄 aczkolwiek jeśli nadal się nie uda przez kilka cykli to pójdzie na badanie no problem 💁‍♀️

u mnie dzisiaj 16dc ,w 14 dc rano zabolał mnie lewy jajnik,po 2 godzinach znowu,a w poludnie bolal kilka godzin i zaciagnelam mojego na konsumpcje do łóżka,co do tego jak czesto sie kochamy - codziennie 😂 moj mowi,ze nie ma przerwy,dzialamy,ja mu mowie,ze za chwile dam mu spokoj,a on,ze nie ma takiej opcji 😂😂😂

No właśnie myślę czy nie sprawdzić xd
Tydzień temu sprawdzałam i oczywiście już miałam kolejny objaw haha 🤣🤣
U mnie problem taki, że z natury mam bardzo ciemne wargi sromowe i ciężko by zobaczyć roznice jakoś wielka. Niby jakby jest jakieś zasinienie ale nie jestem pewna bo nie sprawdzam tego co miesiąc 😂 czyli nadal nie wiem 💁‍♀️

reklama
u mnie dzisiaj 16dc ,w 14 dc rano zabolał mnie lewy jajnik,po 2 godzinach znowu,a w poludnie bolal kilka godzin i zaciagnelam mojego na konsumpcje do łóżka,co do tego jak czesto sie kochamy - codziennie 😂 moj mowi,ze nie ma przerwy,dzialamy,ja mu mowie,ze za chwile dam mu spokoj,a on,ze nie ma takiej opcji 😂😂😂

Fajnie jak sie tak zaangażował. Zresztą umówmy się tylko facet gej lub jakiś chory psychicznie odmówi babeczce łóżeczka 😅 Mam nadzieje, że szybko przyjdą efekty i dobrze, że się tym bawicie a nie spinacie. To napewno duży plusik.

U mnie 19 dc także może podobnie będziemy testować :)

Do góry