reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
A mnie dziewczyny tak cycki bolą, że się ledwo ruszam, więc leżę . Wyszłam wcześniej z pracy, bo czuję że mnie bierze jakieś przeziębienie i próbuje zasnąć od południa ale się nie da bo normalnie parzą! Okrez za dwa dni, wszytskie objawy jak zawsze więc czekam cierpliwie. Ale czemu mnie te cycki tak bolą.. Jeszcze nigdy aż tak mi nie doskwierały, no szlag mnie trafia bo aż mnie paraliżuje 🙄

Gratuluje! [emoji7] opowiedz jeszcze o swoich objawach, czym się różnił cykl pod koniec od poprzednich. Ja jutro testuje [emoji32][emoji32][emoji32]

Wiec tak ten cykl jakoś od niby owulacji jak pokazywał kalendarzy czułam się dziwnie. Miałam jednego dnia sluz bardzo rozciągliwy płodny i później po 2-3 dniach znów dwa dni pod rząd rozciągliwy sluz. Czułam tuż po owulacji napuchnięta nabrzmiała taka jak bym woda podeszła. Objaw dziwny hehe jak się nachylalam cycek mi wychodził ze stanika [emoji23] mówię ładnie przytyłam [emoji23] mąż tez mówił ze jakoś woda podeszłam. I dwa tygodnie przed terminem @ po owulacji kul mnie bardzo prawy jajnik aż chodzić nie mogłam miałam tak dwa dni w tedy chyba pękało tak obstawiam :p i tydzień przed terminem @ już cycki mnie bolały bardzo mocno do teraz mam taki ból. We wtorek zrobiłam test negatywny później z piątku na sobotę wstałam o 2 w nocy bo miałam tak mokro ze myślałam ze mam okres już ale to był sluz tak mokro bardzo i jak się obudziłam rano tez tak miałam wiec stwierdziłam ze zrobię kolejny test i był już pozytywny. A był to dzień przed spodziewana @ bo termin na niedziele. Test robiony w sobotę czyli dzień przed terminem @. Dziś beta dzień po spodziewanej 196 ml.

reklama
Do góry