L
Lebkuchen_mum
Gość
Bedzie dobrze na pewno.A no i mam brać już duphaston na podtrzymanie bo przy hashimoto jest zagrożona oczywiście :/ ale jestem dobrej myśli bedzie dobrze musi być
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bedzie dobrze na pewno.A no i mam brać już duphaston na podtrzymanie bo przy hashimoto jest zagrożona oczywiście :/ ale jestem dobrej myśli bedzie dobrze musi być
Beta 196 wiec wczesna ciąża dostałam podstawowe badania krwi. Przebadana wszystko okej teraz wizyta 9 kwietnia i będziemy już robić usg i oglądać ziarenko jak będzie wszystko dobrze wiec teraz długi tydzień oczekiwań [emoji31][emoji6]
Gratuluję!Beta 196 wiec wczesna ciąża dostałam podstawowe badania krwi. Przebadana wszystko okej teraz wizyta 9 kwietnia i będziemy już robić usg i oglądać ziarenko jak będzie wszystko dobrze wiec teraz długi tydzień oczekiwań [emoji31][emoji6]
To dziś USG Ci nie robił bo uznał, że za wcześnie tak?Beta 196 wiec wczesna ciąża dostałam podstawowe badania krwi. Przebadana wszystko okej teraz wizyta 9 kwietnia i będziemy już robić usg i oglądać ziarenko jak będzie wszystko dobrze wiec teraz długi tydzień oczekiwań [emoji31][emoji6]
Beta 196 wiec wczesna ciąża dostałam podstawowe badania krwi. Przebadana wszystko okej teraz wizyta 9 kwietnia i będziemy już robić usg i oglądać ziarenko jak będzie wszystko dobrze wiec teraz długi tydzień oczekiwań [emoji31][emoji6]
A w którym tygodniu byłas na wizycie?Ja jak zobaczyłam że jest pęcherzyk to stwierdziłam że może tym razem się uda i nie będę ryzykować [emoji2368]
Oo, właśnie! Też chętnie się dowiemGratuluje! [emoji7] opowiedz jeszcze o swoich objawach, czym się różnił cykl pod koniec od poprzednich. Ja jutro testuje [emoji32][emoji32][emoji32]
5A w którym tygodniu byłas na wizycie?