kasienka862
Fanka BB :)
Ja 12 luty, no właśnie apka inaczej pokazuje a w necie inaczej [emoji2368]
To jestesmy prawie na rowni :-) przenosisz sie na listopadowe mamy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja 12 luty, no właśnie apka inaczej pokazuje a w necie inaczej [emoji2368]
To jestesmy prawie na rowni :-) przenosisz sie na listopadowe mamy?
to jestem równe 2 tygodnie po Tobie.
ja mam cały czas w głowie że zaraz strace tą ciąże.... za dużo przeżyć
Musimy myśleć pozytywnie. To nasza tajna broń.. co do listopadowek to tyle nas tam ze nie zauważyłam ;-)ja mam cały czas w głowie że zaraz strace tą ciąże.... za dużo przeżyć
Ja tez się boje czy to nie bajka czasem... jak pierwszy zrobiłam to myśle pierwsza ze pewnie jest felerny bo przecież nigdy nie udało mi się przez tyle lat. A teraz dla swojego spokoju robie codziennie dopóki nie będę mieć wyniki bety i przyrostu ze wszystko jest dobrze. Tego testu nigdy nie stosowałam z wynikiem tygodnia, wiec nie mam opinii żadnej a do lekarza nie masz tez możliwości iść jakoś wcześniej ?
To testy owulacyjne...tknelo mnie zeby zrobic wczoraj i dzis az do piatku gdzie zrobie ciazowy. U gory z wczoraj a na dole z dzis. 8 dzien po owu...myslicie ze to cos znaczy czy sie wkrecam [emoji23][/QUOTE
Rób ciążowy ! Na co czekasz?