reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Ja mam 9 dni po owu ale ustaliłam że testuje 1 kwietnia. Chyba się złamie już jutro 🙈😂
Ja chyba też 😁 to co próbujemy jutro? Zrobię i owulacyjny i ciążowy z ciekawości 😁 według tej stronki to może już coś wyść bo miałam owulację tydzień temu tak jak na grafice 😉

Screenshot_20200330-175438.png

Ja chyba też 😁 to co próbujemy jutro? Zrobię i owulacyjny i ciążowy z ciekawości 😁 według tej stronki to może już coś wyść bo miałam owulację tydzień temu tak jak na grafice 😉

Zobacz załącznik 1099303
To moze ja tez z wami zaeksperumentuje 🤔 niby bedzie 9 dzien po owu jutro...moze cos wyjdzie moze nie 😂 choc nie wiem czy nie za wczesnie jednak. Dzis mam te same objawy co wczoraj

Dawaj testujemy wszystkie 😂😂 a co tam najwyżej nie wyjdzie nic to się powtórzy za parę dni
I @Milusia34 ma testować też
Ktoś jeszcze dołączy? 😁
Super no to testujemy 😁 ty ktory jutro dzien po owu tez 9 czy pozniej bo pamietam ze identycznie idziemy jakos. I pytanko jak myslisz wybrac elektroniczny test czy zwykly. Bo oba z clear blue mam w domu 😅

Super no to testujemy 😁 ty ktory jutro dzien po owu tez 9 czy pozniej bo pamietam ze identycznie idziemy jakos. I pytanko jak myslisz wybrac elektroniczny test czy zwykly. Bo oba z clear blue mam w domu 😅
Super, piona 🤛😃 ja jutro 8 dpo.
Też się zastanawiam właśnie który bo mam i z doza 2 i clear blue ten z plusikiem i ze wskaźnikiem tygodnia ciąży i jeszcze jakieś 5 dostałam gratis do testów owulacyjnych i coś tam dorzuciłam do koszyka allegro jak robiłam zakupy. Co proponujesz? 😂😂😂

Też się zastanawiam właśnie który bo mam i z doza 2 i clear blue ten z plusikiem i ze wskaźnikiem tygodnia ciąży i jeszcze jakieś 5 dostałam gratis do testów owulacyjnych i coś tam dorzuciłam do koszyka allegro jak robiłam zakupy. Co proponujesz? 😂😂😂

Robcie te najczulsze :D
I testy owu jak macie to zróbcie wieczorem :D

reklama
Ja mam z clear blue wlasnie tez ten z plusikiem a elektroniczny co pokazuje ciaza lub brak ciazy. Ciezki wybor. Ale przy elektronicznym nie trzeba sie doszukiwac kresek zadnych 🤣

Do góry